Nyheter och tips

CCC: Mutantnyheter från Chicago

måndag 10 augusti, kl 23:32 av 0 kommentarer

sword_1_prevComic-Con innebär en massa paneler. En massa paneler innebär en X-men-panel. Och en X-men-panel innebär massor av nyheter om Marvels mutant-titlar. Vissa halvintressanta och vissa rätt lama. Dels kommer en helt ny ongoing, S.W.O.R.D. (känd från Astonishing X-men) av Kieron Gillen och Stephen Sanders. Medlemmar i denna grupp ska tydligen vara S.W.O.R.D.-agenten Abigail Brand, Beast och Kitty Prydes gamla keldjur Lockheed. Verk rätt lamt tycker jag. Eller så blir det super.

dark_x-men_1_prevSen blev det känt att Dark X-men får en fortsättning. I form av en fem delar lång miniserie. Rätt skönt att det in te blev en ongoing. Om det är något som inte behövs, så är det fler reguljära x-titlar. Dark X-men kommer bestå av The Mimic och Dark Beast. Plus två medlemmar till vilka Marvel inte verkar vara beredda att avslöja vilka de är ännu. Kolla in de två övermålade figurerna på omslaget till Dark X-men #1 här uppe till vänster. Dark X-men kommer att skrivas av Paul Cornell och illustreras av Leonard Kirk. Båda dessa titlar kommer att komma ut i november. Beroende på hur pågående Utopia slutar så kan det kanske bli bra.

Dessutom berättades det att Wolverine: Mr. X kommer i januari. En one-shot med Wolverine! Herre gud vad kul, det är verkligen något vi fått för lite av de senaste två åren. Grattis!

Mer om panelen och dess frågestund kan du läsa om på CBR.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...