Nyheter och tips

Shazam.se ♥ Filmstar.se

söndag 30 augusti, kl 20:12 av 0 kommentarer

filmstar_grafisk_sondagVi är glada att få presentera ett samarbete med Sveriges största blogg om film — Filmstar.se. Varje söndag skriver Filmstars Thimmi Persson om filmer baserade på tecknade serier under namnet Grafisk Söndag. Thimmi har än så länge skrivit om allt från superhjältefilmer som Iron Man till skräckfilmer som 30 Days of Night och komedier som The Mask. Från och med i dag kommer Shazam.se vara med på ett hörn och ge vår syn på filmer utifrån en serieläsares perspektiv. Först ut är filmerna baserade på serien Hellboy. Läs Grafisk Söndag på filmstar.se.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...