Allmänt

Framme

onsdag 9 september, kl 02:24 av 1 kommentar

Sista packningen1Jag är framme nu och rejält sliten efter resan. Nä, nu överdriver jag men lite slö är man. Gick upp kl. 05.30 svensk tid. Vi var 6 rövar i en bil som är trång för 5. Trötta åkte jag, familj och flickvän mot Landvetter. Jag checkade in och fick stuva om lite i packningen. 3 kg övervikt hade kostat 1500 kr! Hells no säger jag! Så efter att ha lättat lite tog vi en välförtjänt frukost.

Sedan när klockan närmade sig var det dags för det tårfyllda avskedet. Inget roligt, men sånt är livet. Kl. 09.50 åkte jag till Kastrup och sedan kl. 12.20 vidare mot Newark. Rulltrappan med bro1Flygresan gick bra, även för en flygrädd som mig. Fick mig en glad överraskning när jag såg att de visade X-Men Origins: Wolverine och Star Trek på flyget. Who called the nerd herd and said I was coming on board?! Vilket sedan följdes av besvikelse när planet tog av och skärmen uppgraderades med filmerna som egentligen skulle visas åt det hållet jag skulle, Terminator: Salvation och Änglar & Demoner. Crapsandwich med lite majonäs i mitten alltså. Men de visade Batman Begins också plus att jag hade mina serier så varför klaga egentligen.

At safety check - Last good bye!Efter ankomst blev det köande bland tusen andra trötta och svettiga människor, många med läkarmasker. Jag hade misskalkylerat det där med vädret lite också. Solen skiner inte i New Jersey men det är 26 grader varmt och kvavt. Jag stod där iklädd tröja och läderjacka. Ingen bra kombination plus att jag hade 3 väskor att släpa runt. Nu tänker ni säkert att jag är en idiot som inte tog en väskvagn. Saken var den att man skulle betala $5 för en och jag hade bara 10:or på mig som maskinen inte tog. Ingen hade växel heller. 3 väskor som vardera väger ca. 20 kg är inte lätt att lösa för en människa. Jag kom till slut ut ifrån alla kontroller och ut i ankomsthallen.

Då kommer vi till problemet med att ta sig från Newark till Dover i taxi. Vilket inte borde vara så svårt. Jag hade vägbeskrivning med mig. Min theplane1taxichaffis pratade dock knappt engelska och kunde inte läsa vägbeskrivningen jag googlat fram så bra heller. Det skulle ta 40 minuter, det tog 2 timmar att hitta Dover. Nu är jag på hotellet och jag känner mig lättad och glad att den delen av detta äventyr är över. Imorgon ska jag köpa cykel, leta serieaffär och köpa Mac att ha till framtida skolarbeten. Klockan är nu ca. 20.30 och ikväll blir det Take-Away och amerikansk AD/HD-TV. Vi hörs imorgon för en update. Då har jag nog lite serieköp att prata om. Sov gott!

Kommentarer

  1. Johan says:

    Lycka till Henrik!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...