Nyheter och tips

Previewstips december – The Untamed #1

onsdag 7 oktober, kl 11:49 av 0 kommentarer

untamed2PREVIEWSTIPS: Om du tillhör en av de olyckliga som missade att plocka upp ett av de sex (!) exemplar av The Untamed #1 och 2 som Peter Bergting delade ut gratis i seriebutiken Alvglans i augusti så har du chansen nu igen i december. Då släpper nämligen det nya förlaget Stranger Comics sitt första nummer av denna svenskbrittiskt producerade fantasyserie. För manus står Sebastian Jones och för måleri ovan nämnde Bergting. Givetvis stöder du svenska serieskapare och förhandsbeställer ett ex nu. Eller hur? Yours truly lyckades knippa ett ex och en recension dyker upp här inom kort.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...