Allmänt

Lite blandade länkar 2009-12-08

tisdag 8 december, kl 13:53 av 8 kommentarer
 • Världens bästa recension av Dark Reign: The List hittar du här. Av Abhay Khosla på Savage Critic. Vagina dentata! Psykoanalys av Norman Osborn!
 • Veckans serienyhet: DC goes Ultimate (ryktet har gått i snart två år, och nu är det alltså dags). Läs intervju med Geoff Johns (som såklart är inblandad) här, bloggkommentar från Comics212 här, samt såklart DC:s egna tillkännagivande här.
 • Dags att nominera 2010 års Eisners.
 • Kolla en preview av Mark Waids kommande Incorruptible! här.

Kommentarer

 1. Dennis says:

  Jag är väl medveten om att detta inte har något som helst med ämnet att göra, men jag skulle verkligen uppskatta lite råd och tips vad gäller min prenumerationslista.
  Jag prenumererar för närvarande på följande titlar:

  Amazing Spider-Man
  Astonishing X-Men
  Batman
  Daredevil
  Detective Comics
  Fables
  Green Lantern
  New Avengers
  (Dark)Wolverine
  Ultimate Comics Spider-Man
  Uncanny X-Men
  Web of Spider-Man

  Men funderar på att avsluta 2 av dessa och påbörja 3 nya prenumerationer istället. Någon som har något tips på vilka titlar jag borde lägga mina pengar på? Är lite sugen på Ultimate Comics Avengers och kommande Ultimate-titeln Ultimate X. Är det något att satsa på? Något annat jag borde prova?

 2. Ludvig says:

  Hor damn! Earth One låter väldigt spännande.

 3. Ludvig says:

  ”Hot damn” skulle det ju stå 🙂

 4. Jonas says:

  Ludvig: New Mutants har fått ett riktigt uppsving de senaste två numren, så den skulle jag vilja tipsa om. Invincible Iron Man ska också vara väldigt bra, iaf om vi ska tro på Ferdinand (och det tycker jag att vi ska).

 5. Ferdinand says:

  Ludvig: Precis som Jonas säger så borde du absolut testa Invincible Iron Man. I min mening den bästa Marvel-titeln just nu.

  Jag skulle skippa Dark Wolverine och satsa på Wolverine Weapon X av Jason Aaron istället. Den bästa Wolvie-titeln just nu.

 6. Dennis says:

  Gissar att det är mig som ni kallar för Ludvig, eftersom det var jag som bad om tips på vilka serier ska skall ta bort respektive lägga till på min prenumerationslista. 😛

  New Mutants känns intressant, likaså Wolverine Weapon X. Invincible Iron Man däremot känns mer tveksam, eftersom jag aldrig riktigt har uppskattat karaktären.

  Några tankar om kommande Ultimate-titeln Ultimate Comics X? Nått annat från DC eller Vertigo som är värt att testa?

 7. Henrik Ö says:

  Ferdinand: Läser just nu World’s Most Wanted vol 1. Det är nog första gången jag sett en figur i en superhjälteserie citera Hannah Arendt. Imponerande på något sätt.

  Dennis: Jag skulle förstås behållit Batwoman in Detective Comics, men jag har för mig att vi tyckt olika om detta förut… Vad gäller Vertigo tycker jag nya Sweet Tooth är väldigt charmig.

 8. Dennis says:

  Henrik: Ja, jag har också för mig att våra åsikter gick aningen isär vad gäller Batwoman in Detective Comics. Men jag borde kanske ge den en chans till, den kanske växer. I annan fall tror jag nog att Batman & Robin kan vara en god ersättare, i alla fall om man ska tro recensionerna här på Shazam.

  Men Incredible Iron Man är så jäkla bra alltså? Kanske man borde testa den i alla fall, en bra serie är ju alltid en bra serie.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...