Film

John Malkovich aka Vulture

måndag 11 januari, kl 10:13 av 7 kommentarer

vultureIdag kom nyheten att John Malkovich signat på för rollen som spindelskurken Vulture i kommande Spiderman 4. Filmen skrivs och regisseras som dess föregångare av Sam Raimi, och har tidigare rapporterats bli försenad på grund av att Raimi och Sony inte varit eniga om vilken skurk de ska ha med i 4:an. Raimi ville ha med Vulture redan i Spiderman 3, men blev övertalad/tvingad av Sony att istället pressa in Venom. Gick ju så där. Håller tummarna för att bolaget låter regissören styra filmen den här gången.

Läs mer om Spideman 4 och John Malkovic som Vulture på comicbookresources.com.

Kommentarer

 1. Tord Danielsson says:

  Äntligen!

 2. obin says:

  Wut? No Lizard?! AGAIN!?!?!

 3. Jonas says:

  Inte kört för Lizard, för det ryktas om att det blir åtminstone ett par skurkar i Spiderman 4. Vulture och Lizard hade ju varit drömmen.

 4. Jens says:

  Raimi skriver inte! 3an skrev han inte heller manus till, bara storyn. Det är samma kille som skriver 4an som skrev 2an och 3an. Anledningen till att produktionen av 4an har stannat av är precis som du skrev att dom inte hade kommit överens om skurk, men även att Raimi ska ha hatat senaste manuset. Men nu har ju en skurk blivit bestämd, så då är det väl bara att vänta på nästa draft av manuset, sen kanske dom kan komma igång med produktionen.

 5. Jimmy Wallin says:

  Ryktet har ju figurerat på nätet ett tag nu. Själv hade jag nog föredragit Ben Kingsley som var påtänkt för rollen till den förra filmen men John funkar säkert. Skönt att man väljer att plocka ur det klassiska skurkgalleriet, Venom vill man helst glömma.

 6. Jimmy Wallin says:

  Hmm… man kanske inte ska ta ut segern i förskott:

  BadTaste.it reports that the actor appeared on the Italian sports show ’Quelli Che il Calcio’. When asked about the rumor by host Simon Ventura Malkovich apparently confirmed that there’s at least been discussions about it. He said he’s waiting on the final script but hopes to begin shooting as soon as possible.

  Får nog leta upp filmklippet och se vad som sägs egentligen.

 7. Jimmy Wallin says:

  Hmm… svårt att hitta någon pålitlig information i ämnet.
  Enligt (vad som påstås vara) en pressrelease från filmbolaget har Raimi hoppat av projektet och det snackas istället om reboot. Det hela är daterat 11/1:

  http://www.deadline.com/hollywood/urgent-spider-man-4-scrapped-as-is-raimi-and-cast-out-franchise-reboot-planned/

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...