Nyheter och tips

Peter O’Donnell har dött

tisdag 4 maj, kl 21:33 av 4 kommentarer

peterodonnellPeter O’Donnell som skapade Modesty Blaise avled igår. Peter O’Donnell blev 90 år. Modesty Blaise har för många svenska läsare varit identisk med Agent X9 där serien gått i flera omgångar på grund av sin popularitet. Modesty Blaise började publiceras 1963 och Peter O’Donnell skrev manus ända till 2001. Inspirationen till Modesty Blaise fick han av en ung kvinna han träffade i ett flyktingläger under andra världskriget. Mer info finns på Bleeding Cool och ComicM!x. På Wikipedia finns länkar till en artikelserie om Peter O’Donnell.

Kommentarer

 1. Ferdinand says:

  R.I.P.

 2. christus says:

  rip

 3. Johannes says:

  Alltid tråkigt när serieskapare, vars serier har varit till glädje för en, går bort.
  R.I.P.

 4. Håkan / Wakuran says:

  Vila i frid.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...