Nyheter och tips

Bilder på Captain Americas dräkt har läckt ut

torsdag 3 juni, kl 08:24 av 7 kommentarer

capam3Aintitcool.com och Spinoffonline.com postade igår produktionsbilder på Captain Americas dräkt till filmen The First Avenger, och enligt källor så ska detta vara the real deal. Alltså inte något som något fan har snickrat ihop. Fast hur vidare det här är den slutgiltiga versionen av Caps dräkt är inte klart, men är det det så tycker jag att det ser lovande ut. Man har i alla fall helt klart sneglat på Ultimates-versionen av Cap, vilket hjälmen och stridsselen skvallrar en del om.

Vad tycker ni? Skulle det är kunna passa filmen och kan ni se Chris Evans, mannen som fått rollen som Steve Rogers, i den?

thor-movie-costume-artworkIdag har det också dykt upp bilder på Chris Helmsworth i full Thor-dräkt. ScreenRant.com har lagt upp tre bilder av Helmsworth som The Mighty Thor och visst ser det bra ut. Men till skillnad som Cap-bilderna så är äktheten oss dessa bilder inte bekräftade. Jag tycker själv att det luktar lite fan-made om bilderna, men är de äkta så tycker jag filmmakarna helt klart är på rätt väg med Thor.

Kommentarer

 1. Johannes says:

  Näe… Det är inte Ol’ Winghead, som jag hade hoppats på! 🙁
  Jag föredrar Earth 616-versionen framför Earth 1610. Vingarna hör liksom till enligt mig.

 2. Jonas says:

  Ha ha, hammaren och manteln är verkligen bara inklistrade i Thor-bilden. För min del får de gärna steka manteln helt och hållet, det känns bara töntigt.

  Captain America känns bra mycket bättre än Thor-kostymen. Efter att ha kollat lite mer på Thor-bilden så gillar jag den nog inte alls. Varför är den så modern? Hade varit ballare om de hade gjort den mycket mer Asgård-aktig.

 3. Ferdinand says:

  Jag tycker precis tvärtom. När man snabbt tittar på Cap så ser det jättebra ut. Men ser man lite närmare så tycker jag dräkten känns väldigt överarbetad. Massor av onödiga detaljer. Lite som att designern inte riktigt vågat tro på grundkonceptet.

  Tycker inte att Thor direkt är bra, men i mina ögon mer avskalad och ren.

 4. Jens says:

  Hemsworth*

  ”Ha ha, hammaren och manteln är verkligen bara inklistrade i Thor-bilden.” Fast det där är ju inget fotografi så, det där är en konceptbild.

 5. Jonas says:

  Tänker mest att de när de ändå kastar in flera miljoners med dollar i filmproduktionen hade kunnat pusslat ihop en snyggare konceptbild.

 6. pitan says:

  tycker att båda ser helt awesome ut

 7. anon says:

  Ultimate Tony

  Ultimate Fury

  Ultimate Cap

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...