Nyheter och tips

Hösten med Optimal Press

lördag 28 augusti, kl 13:17 av 0 kommentarer

sattattseOptimal Press har en hel del på gång i höst framförallt av Joakim Lindengren. I september släpps den försenade Kajana- en serieroman av Ville Ranta, en vild historia om Elias Lönnroth som samlade in materialet till Finlands nationalepos Kalevala, det blir ett nytt omslag än det tänkta, det nya blir i färg. I oktober släpps dels en samlingsbox till Kapten Stofil-albumen och dels en ny upplaga av Kapten Stofil: Gammalt bröd rostar aldrig. Antologin Allt för konsten 9 med 20 serieskapare ges också ut. Mr Kenneth dressing up är Emelie Östergrens uppföljare till seriehäftet Mr Kenneth som gavs ut i våras. I oktober är det också dags för Niklas Askers Sätt att se, den svenska utgåvan av hans debutserie som först publicerades av Top Shelf med titeln Second thoughts. I december ges Ett anstötligt liv av Joakim Lindengren ut. Det är ett samlingsalbum med Lindengrens serier från Faktum, de hemlösas tidning i Göteborg. Personligen ser jag mest fram emot Ville Rantas serieroman men det kan även bli Skrubbefar till jul.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...