Nyheter och tips /Recensioner

Dark Horse HD

fredag 15 oktober, kl 10:02 av 0 kommentarer

hboyxFörlaget Dark Horse har nyligen inlett ett samarbete med Toshiba och USA Today. Målet är att göra serier lättillgängliga för nya läsare via datorer, iPhones, iPads och liknande. Nu senast publicerade man en helt nytecknad Hellboyserie av Mike Mignola och en kort intervju med densamme. Historien visar ett av de där fallen som inte skakade om Big Red i grunden utan mer en vanlig dag på jobbet för världens främste paranormale detektiv. Kul och perfekt för den som behöver en snabb Mignola/Lovecraft-injektion för att göra en av vardagens transportsträckor roligare:

Hellboy: The Whittier Legacy

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...