Nyheter och tips

Legion of Super-Heroes Election

torsdag 21 oktober, kl 08:38 av 4 kommentarer

legionNu har du chansen att påverka vem som blir den nästa ledaren av DC Comics superhjälte-team från det 31:a århundradet, Legion of Super-Heroes. DC återuppväcker nämligen det gamla konceptet med att låta läsarna själva påverka vad som händer i tidningen. Men istället för för att skicka snigelpost eller ringa något nummer så sker hela omröstningen på nätet där man kan välja att rösta på en av 25 Legion-medlemmar. Vem skulle du lägga din röst på?

Min röst går till en av mina favoriter i LSH, nämligen Wildfire.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Kul idé! Hoppas mer liknande interaktiva grejer framöver. Jag röstade på Brainiac 5.

 2. Sinestro says:

  Trevligt med uppiffade gamla traditioner. Jag röstade också på Wildfire.

 3. Dennis says:

  Blev en röst på Brainiac 5.

 4. Henrik Ö says:

  Legion of Super-Heroes/Rymdens Hjältar är en enorm nostalgifavorit för mig. Jag röstade på Reep Daggle från planeten Durla, jag tror att hans bakgrund som ledare för Legionens kontraspionageenhet kommer komma väl till pass som Legion-ordförande.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...