Allmänt /Nyheter och tips

Torsdagslänkar

torsdag 6 januari, kl 07:00 av 4 kommentarer
 • Som en del redan noterat finns nu fräcka bloggen A Moment of Moore, där man varje dag kan få sitt lystmäte på något Alan Moore-relaterat tillfredsställt. Serierutor, citat, intervjuer, you name it. Cool idé.
 • Och om man å andra sidan tycker att det är alldeles för mycket Alan Moore-dyrkan i dagens serievärld rekommenderar jag som kontrapunkt Jason Aarons utmärkta årssammanfattningskrönika The Year I Stopped Caring About Alan Moore. Rappt, bitskt och inte utan underlag. Har ni f ö missat att Jason Aaron nu skriver regelbundna krönikor för Comic Book Resources så bör ni läsa ikapp här.
 • Mer från Comic Book Resources: DC har äntligen, äntligen tagit sitt förnuft till fånga (plus att de vann rättegången mot Charles Atlas Company) och ska ge ut Grant Morrisons och Frank Quitleys mästerverk Flex Mentallo i ny deluxeutgåva. Den har länge varit så gott som omöjlig att få tag på och betingat stora summor på eBay och liknande, så detta måste betraktas som en seriekulturgärning av rang.
 • Film- och underhållningssajten Just Jared har de första bilderna på Andrew Garfield (Peter Parker) och Emma Stone (Gwen Stacey) i nya Spider-Man-rebooten. Vad tycker ni, kära Shazam-läsare? Bu eller bä? Flipp eller flopp?

Kommentarer

 1. Ss says:

  Bu och bääääää!

  Älskar verkligen Raimis trilogi, alla inblandade gjorde rätt att lägga ned i tid.
  Jag tror på ett rejält bottennapp.

 2. Jimmy Wallin says:

  Stone – JA!
  Garfield -NEJ!!!

  Raimis andra film hör till de bästa superhjältefilmerna genom tiderna. Både han och Tobey känns svåra att ersätta. För att inte tala om J.K Simmons.

 3. Henrik Ö says:

  Så har man fixat länkarna också…

 4. Arvid says:

  Jag är lite skeptiskt till nya Spider-man. Och varför bytte de ut JK Simmons?! Han var ju perfekt som Jonah!

  Undrar om det hade blivit en Spider-man 4 istället för en reboot om Raimi fått göra trean som han ville.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...