Film /Nyheter och tips

Hemlig rubrik

onsdag 19 januari, kl 10:09 av 12 kommentarer

På grund av att ett stort filmbolag jagar runt på alla nyhetssiter och seriebloggar och plockar bort bilden nedan så väljer jag att inte skriva vilken kommande film bilden kommer ifrån, men vi kan väl i alla fall säga att det handlar om muterade människor på en skola under 60-talet. Spontant så kan jag förstå varför de inte vill visa bilden nu, dels för att bilden i sig inte ser färdig ut (allt känns rätt ihopslängt nu bara), och dels för att den inte känns särskilt peppande på något vis. Bilden på Spider-Man som vi körde för några dagar sedan tycker jag väckte intresse och var uppenbarligen noga utvald, medan den här mest bara känns meh. Tankar och kommentarer?

xfirstclass1

Kommentarer

 1. Lars Krantz says:

  Jag har alltid gillat X-Men filmerna. Mer än Spider-Man faktiskt. Det är något med att det är en grupp utav individer. Man kan välja sin favorit och den man har svårast för. Se hur de utvecklas. Se den andra, mörka sidan och vilka som är deras dito av motståndarna. Alla intrigerna. Överlöparna. Det inre maktspelet. Som Dallas eller Falcon Crest, fast med superkrafter helt enkelt. Hoppas att den här filmen blir bra också.

 2. obin_gam says:

  dom har ju… det är ju… trogna dräkter 😀 wow det trodde jag aldrig hahaha

 3. Jonas says:

  Efter att kikat lite mer på bilden känns det som en lineup från Star Trek eller Babylon 5.

 4. Henrik Ö says:

  Var är Cyclops? Ingen av typerna på bilden har ju funkiga glasögon/visir?

 5. Arvid says:

  Cyclops kan vara fjärden killen från höger. Han ser iaf ut att ha nån form av solglasögon på sig. Visir vore dock ett lite bättre val tror jag. Iaf när han är i uniform. Civilt kör han ju solglasögon även i serierna.
  Och vem är killen med rött huvud?

  Jag håller med Jonas. Känns lite meh.

 6. thimmi says:

  Älskar att Beast ser ut som en gammal lesbisk sak från Avatar!

 7. Sebastian says:

  Cyclops kommer (såvitt jag kan minnas) inte vara med i den här filmen utan Summers-klanen representeras av Havok. Killen med rött huvud är tyvärr Azazel. Varför de har valt att slänga in en karaktär från en av de mest bespottade X-historierna genom tiderna är ett av livets stora mysterier.

  Kombinationen Matthew Vaughn, Fassbender och McAvoy som Magneto respektive Xavier och 60-talssetting har tidigare känts sjukt inspirerat men den här bilden har tagit udden av mitt pepp. Udden och lite till. Men men, jag är alltjämt behärskat optimistisk.

 8. tobbe says:

  Ne cyclops kommer definitivt inte vara med i denna film.

  Hero complex har förresten fått tag i tre nta bilder från filmen som får iallafall mig att bli peppad igen.

  http://herocomplex.latimes.com/2011/01/19/x-menfirst-class-three-exclusive-photos-and-a-report-from-the-stressed-out-set/

 9. obin_gam says:

  Mathew Vaugh hatar också den där bilden och reflekterar INTE någonting av filmen.
  http://www.slashfilm.com/exclusive-matthew-vaughn-reveals-magneto-professor-xmen-class/

  “I freaked out on them yesterday. I don’t know where the hell that came from. I don’t think it’s a Fox image. It’s not a pre-approved image. When I found out, I said, what the fuck is this shit, and Fox is running around trying to figure out what happened as well. I agree. It’s like a bad photoshop, which maybe it was by someone. It didn’t reflect the movie. I was shocked when I saw it. I was like ‘Jesus Christ’…

  “I’m a fan of X-Men. We’re not bastardizing X-Men, I’m trying to get them back to being whole again.

  The costumes are blue and yellow as well, because fuck it, lets take it back it the original. Also, by the way, those costumes

 10. obin_gam says:

  are hardly in the movie. The main costumes are like these cool 60’s James Bond…”

 11. Jonas says:

  Intressant uppföljning på de nya bilderna som släppts: http://spinoff.comicbookresources.com/2011/01/22/why-the-x-men-first-class-pictures-may-mean-trouble-for-the-movie/

 12. […] var verkligen noll. Efter det så hände det inte särskilt mycket på rätt lång tid, tills jag i januari i år hittade en bild som visade upp flera av filmens karaktärer. Bilden i sig var rätt katastrofal, […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...