Teckna serier

Halvvägs klar med the Kubert School

lördag 29 januari, kl 23:29 av 10 kommentarer

Har nu börjat andra terminen i mitt andra år här i the Kubert School. Det har hänt mycket och varit en tung arbetslast. Den senaste veckan har varit rätt lugn dock. Vilket varit väldigt skönt. Nästa vecka inte lika mycket, men det ska allt fixas det också. Trots mycket sjukdom och annat som slöat ner mig så har jag lyckats få in de mesta av mina arbeten i tid. Känner också att det är roligt att teckna igen efter att ha tappat lusten lite. Att få komma hem under julen och umgås med flickvän, familj och vänner hjälper alltid att stärka arbetsmoralen. Det är ju viktigt att ha ett liv utanföt serievärlden också och umgås med folk som helt enkelt inte bryr sig om att Batmans nya kostym har suspensoar eller att Spider-Man filmens kostym ser ut som om han var sponsrad av Nike.

Hur som helst. Jag har valt att teckna mycket Fantomen det senaste. Han har alltid varit en favorit och det hade varit lite av ett drömjobb att få göra professionellt. Väntar på att en duktig klasskamrat ska hjälpa till med lite färgläggning också. Så kanske det kan bli något grymt av det där.

Vi hörs!

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Den där hoppande Rhino-sjubben är ju helt sinnessjuk. Snyggt jobbat.

 2. Dennis says:

  Kul grej att kombinera Fantomen och Rhino!

 3. Henrik J says:

  Tackar. Tyckte det passade bra att kombinera dem. Rhino hade vart en perfekt Fantomen skurk.

 4. Thomas Fels says:

  Du fortsätter att gå framåt. Rhino ser asbra ut! Seriesidan helproffsig! Gillar hur naturlig naturen känns! Enda smolket är att skuggningen på första fantomenbilden ser lite överarbetad ut. Det är liksom det man lägger märke till. Men det kanske var meningen att testa just detta?

 5. Henrik J says:

  Tackar Thomas! Det uppskattas. Jag haller med om den forsta, det var lite experiment. Man kan saga att jag testade min inre David Finch, men det blev inte riktigt som jag tankt mig. Lararna brukar saga det att jag har tendenser till att overarbeta saker och ska forsoka gora det enklare. Sitter och gor ett par Dr. Mid-Nite sidor nu. Far se hur det blir.

 6. Jimmy Ferm says:

  Tjena!
  Funderar själv på att gå the Kubert School så har ett par frågor ifall du orkar svar på dem!
  Hur bra var du på att måla innan du började där? Märker du någon stor skillnad på dina verk nu och de du gjorde när du började där? Ungefär hur mycket kostar det att gå där och hur tidskrävande är det? Dvs, ahr du tid att ha ett jobb vid sidan om?
  Tack i förväg, Jimmy Ferm

 7. Thomas Fels says:

  Jimmy, ursäkta om jag svarar före Henrik här. Jag vill bara säga att jag tycker att Henrik har gått framåt ordentligt under sin utbildning, att döma av de antagningsprover han visat upp och de nyare skolarbetena! Stora framsteg alltså, men det är ju som sagt vad jag tycker.

 8. Den Walkerska näsan sitter där den ska! Snyggt!

 9. Henrik J says:

  Jimmy:
  Jo, som Thomas sager har jag nog forbattrat mig enormt mycket. Jag vart ratt kass forut kan man saga. Kolla bara under kategorin Teckna Serier och kolla pa aldre inlagg fran nar jag borjade skolan och jamnfor.

  Skolan ar otroligt tuff, det ar nog svart att beskriva hur mycket vi sitter och tecknar. Jag sover inte alltid tillrackligt mycket. Det beror dock helt upp till hur snabbt som tecknare du ar. Den kommer testa dig och ditt engagemang. Vissa av mina klasskamrater har jobb, men det ar inte att rekommendera. Dem har sallan tid over till laxarbete och far nog inte alltid ut vad de sjalva vill av skolan. Dessutom maste man ha ett arbetsvisum om man inte vill jobba. Det kostar ca. 17000 dollar nu for tiden exklusive boende per ar. Skolan ar CSN berattigad, sa det finns bidrag och lan att ta ut.

  Jag ar nojd med skolan iallafall. Hade inte velat gora nagot annat just nu.

  Har du fler fragor och vill veta mer ingaende om skolan sa kan du maila mig pa henrik@shazam.se.

  Ha det!

 10. Rikard says:

  Kul att du vill teckna Fantomen. Det ser riktigt snyggt ut (även om Fantan i mitt tycke inte ska vara så deffad).

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...