Nyheter och tips

Torsdagslänkar

torsdag 3 mars, kl 23:19 av 0 kommentarer

Forbidden Planet-bloggen har lagt upp första delen av en längre intervju med brittiske serielegenden Pat Mills, mest känd för Sláine och Charley´s Wars. FP kallar honom för The Godfather of Brit Comics.

Robot 6 skriver om de olika lyxutgåvor i färg av Jeff Smiths fantastiska Bone som ges ut under året med anledning av att det är 20 år sedan första numret kom. Den dyraste går för den nätta summan av 1000 $ och den billigaste för 15o $.

Entertainment Weekly intervjuar Joe Johnston som regisserar Captain America: The First Avenger och publicerar den första officiella bilden på Red Skull.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...