Film /Nyheter och tips

Första bilden från Man of Steel

torsdag 4 augusti, kl 16:25 av 3 kommentarer

Första bilden har nu släppts från den kommande Superman-filmen Man of Steel, och vi här på Shazam.se kan som förmodligen första sida i Sverige visa upp hur Henry Cavill kommer att se ut i full Superman-dräkt. Själv gillar jag dräkten men däremot känner jag mig fortfarande lite osäker angående Henry Cavill i rollen som Clark Kent/Superman, men det är nog mest för att jag inte har sett särskilt mycket av honom tidigare. Hur som helst så är det en rätt cool bild.

MOS-0001RV

Kommentarer

 1. obin says:

  Gillar att skölden är manligt stor! Och retro-looken på \S/ var väldtigt häftigt.

 2. Jonas says:

  Han ser rätt badass ut faktiskt. Jag hoppas de får till filmen. Rätt svår karaktär att filmatisera, men med rätt manus kan det nog bli bra.

 3. Jimmy says:

  Jag gillar också vad jag ser, han ser smått majestätisk ut.
  Nu får vi bara hoppas att resten av filmen håller samma standard.
  Shazam var visserligen tidigt ute med bilden men först i sverige var ni inte.
  Pidde var tidigare, hans inlägg kom 15.42: http://toppraffel.tk/
  ;-D

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...