Nyheter och tips

Morrisoncon!

onsdag 11 januari, kl 22:49 av 2 kommentarer
Illustration av Sonia Harris.

Illustration av Sonia Harris.

Att Grant Morrison är en av de mest profilstarka författarna i seriebranschen får även de som inte har mycket till övers för hans säregna berättelser hålla med om. Här på Shazam gillar vi som bekant Morrison med kaosmagi, tidsresor och hela baletten. Undertecknads hjärta gjorde hur som helst en frivolt när nyheten om att han får en egen mässa under 2012 nådde mig. Det är gänget bakom legendariska San Francisco-butiken Isotope – The Comic Book Lounge som är initiativtagare till något som av allt att döma kommer bli en mycket unik tillställning. Morrison och ytterligare nio serieskapare valda av honom kommer att hålla hov under en helg framåt höstkanten. Mycket mer vet vi inte i dagsläget. Ni hittar en länk till Morrisoncon här. Gör som jag och skriv upp er för att få nyhetsbrevet, men räkna också med att ni kommer höra mer om detta här på Shazam framöver!

Kommentarer

  1. trndy says:

    http://www.the-gutters.com/comic/239-ali-thome

  2. Anders L says:

    Hehehe. Jag håller dock inte med om den rätt allmänna uppfattningen att GMs serier är jättekonstiga. Hoppas att det verkligen blir My Little Ponies som håller upp banderollen under mässan och att Morrison avhåller sig från offentliga toalettbesök.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...