Nyheter och tips

Första nyheterna från SDCC

torsdag 12 juli, kl 22:12 av 1 kommentar

hellboyinhellEller snarare nyheter inför SDCC, San Diego Comic Con, USAs största seriemässa som började idag. CBR har samlat ihop de viktigaste nyheterna som släpptes inför själva festivalen och nedan följer mitt urval av de intressantaste.

Hellboy dog som bekant i The Fury men i likhet med andra verkar inte döden vara slutet. Dark Horse har släppt den här teasern inför Hellboy in Hell vars första nummer kommer i december.

Brian Wood skriver manus till en ny Star Wars serie för Dark Horse. Titeln blir just Star Wars och det hela utspelar sig mellan första och andra filmen. Det blir i stort bara befintliga karaktärer men Wood har uppgett att han kommer att tillföra en skurk i form av en kejserlig officer. Carlos d’Anda tecknar och första numret kommer i januari.

Dynamite Entertainment ska lansera en crossover med deras pulpkaraktärer betitlad Masks. Green Hornet, Spider, MIss Fury, The Shadow m.fl kommer att vara med. Chris Roberson skriver manus och Alex Ross tecknar (målar) hela första numret.

Kommentarer

  1. Jocke says:

    även kul att notera. Hellboy in Hell blir Mike Mignolas återkomst som både tecknare och författare för Hellboy. och Brian Woods Star Wars ska radera filmerna så han har fria tyglar att göra vad han vill.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...