Nyheter och tips

Uppsala Comix

torsdag 11 april, kl 21:39 av 0 kommentarer

uppsalacomixPå söndag är det dags för andra upplagan av Uppsala Comix på Grand. Förra upplagan var tydligen lyckad så ett besök kan vara på sin plats. Själv har jag tyvärr inte möjlighet att ta mig dit trots att Uppsala är nästgårds. Programmet bjuder på föreläsningar Rolf Classon och Sara Granér, presentationer av nya album, Hög av serier sänder direkt och så höjdpunkten i form av Sam Arthur från Nobrow, ett av de allra intressantaste förlagen just nu som ger ut bl.a. Luke Wilsons fantastiska Hilda-serier. Det finns fortfarande biljetter kvar till mässan (80 pix) och det kommer givetvis att finnas serier till försäljning. För mer info kolla hemsidan eller Facebook.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...