Nyheter och tips

Nubeculis – nytt förlag att hålla ögonen på

måndag 18 april, kl 22:56 av 0 kommentarer

imageDå och då dyker det upp nya förlag som ger ut serier. Men sällan med en så intressant utgivningskalender som Nubeculis. Förra året gav de ut Blå är den varmaste färgen av Julie Maroh. I år ger de ut Unastoria av Gipi. Ja, du läste rätt: Gipi på svenska. Å hans senaste. Hurra! Gipi är en av mina stora favoriter och jag ser så sjukt mycket fram emot släppet att det nästan är löjligt. Julafton infaller redan i september 😀 Ännu mer så för er som inte läst Winshluss fantastiska version av Pinocchio för den ger de också ut i september. Jag har recenserat Gipis Notes from a War Story för många år sedan liksom Pinocchio.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...