Guider /Nyheter och tips

Comics Of Future Past – Februari 2019

torsdag 29 november, kl 18:20 av 2 kommentarer

Nu äntligen är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Vill bara klargöra några saker innan jag dyker in i dagens Comics Of Future Past. För att jag ska kunna ge er lite mer och framför allt intressantare grejer att läsa ska jag banta bort sånt som jag tycker är onödigt och/eller tråkigt att skriva. Därför kommer jag pausa The Weekly Bugle ett tag och i det här inlägget kommenterar jag bara sånt som jag kan ha en genuin åsikt om. Ni kan nog hålla med om att det har känts lite krystat emellanåt. Jag kanske återvänder till The Weekly Bugle i någon form, men nu ska jag skriva lite annat för er som förhoppningsvis både är roligare för mig att skriva och er att läsa. Men nu blir det Comics Of Future Past!

 

Här presenteras och bedöms varje månad alla nyheter som kommit i de amerikanska förlagens solicitations, som gäller det som kommer ut från förlagen om tre månader. Alla #1 från DC Comics, Marvel Comics, Vertigo Comics, Dark Horse Comics och Image Comics kommer gås igenom, medan #1 från övriga förlag kommer uppvisas om jag ser något jag fastnar för. Varje nummer kommer bedömas efter en femgradig skala, som lyder som följer:

1 – Helt ointressant

2 – En intressant skapare

3 – Två intressanta skapare eller enbart en fast med lockande premiss

4 – Två favoritskapare eller enbart en med lockande premiss Prenumerationsvärdig

5 – Två favoritskapare med lockande premiss Given Prenumeration

Varje månad kommer jag längst ner i inlägget även utnämna ett nummer till Månadens tips.

Mot titlarna!

DC Comics:

MERA: TIDEBREAKER TP
written by DANIELLE PAIGE
art and cover by STEPHEN BYRNE
Princess Mera is teenage royalty and heir to the throne of Xebel, a colony ruled by the other no-so-lost land under the sea, Atlantis. Her father, his court, and the entire kingdom are expecting her to marry and introduce a new king. But Mera is destined to wear a different crown….
When the Xebellian military plots to overthrow Atlantis and break free of its oppressive regime, Mera seizes the opportunity to take control of her own destiny by assassinating Arthur Curry—the long-lost prince and heir to the kingdom of Atlantis. But her mission gets sidetracked when Mera and Arthur unexpectedly fall in love. Will Arthur Curry be the king at Mera’s side, or will he die under her blade as she attempts to free her people from persecution?
An astonishing story that explores duty, love, heroism, and freedom…all through the eyes of readers’ favorite undersea royalty.
From New York Times best-selling author Danielle Paige (Dorothy Must Die) and artist Stephen Byrne comes a Mera -and-Aquaman story that explores Mera’s first steps on land, and her first steps as a hero or villain, forcing her to choose to follow her heart or her mission to kill.
ON SALE 03.27.19
$16.99 US | 6” x 9”
192 PAGES | FC
ISBN: 978-1-4012-8339-1

Intresse: 3
Kommentar: Jag får erkänna att jag har dålig koll på Aquaman överlag och Mera i synnerhet, men det här verkar vara en intressant ny version på hennes origin. De verkar gjort om en del (av vad jag lite snabbt kunnat läsa mig till). Det ser dock spännande ut och kan de för mig okända skaparna få ihop trådarna kan det bli bra. Minus däremot för omslaget och specifikt typsnittet för texten som ger mig känslan av ”young adult”-böcker, vilket jag inte vet om det passar ihop med innehållet.

SUPER SONS BOOK ONE: THE POLARSHIELD PROJECT TP
written by RIDLEY PEARSON
art and cover by ILE GONZALEZ
The polar ice caps have nearly melted away, causing devastation to coastal cities. Erratic, deadly weather forces everyone inland, tearing families apart. Earth is facing its greatest crisis—and Superman and Batman are nowhere to be found.
Jon Kent and Damian Wayne are opposite in every way except one—they are the sons of the World’s Greatest Heroes! To uncover a global conspiracy, this unlikely dynamic duo will need to learn to trust each other and work together to save the Earth. But who is the mysterious Candace? And what secrets does she hold that could be the key to everything?
From New York Times bestselling author Ridley Pearson (Kingdom Keepers) and artist Ile Gonzalez comes the first original graphic novel in an epic three-part series that follows the Super Sons of Superman and Batman as they struggle to find their place in a rapidly changing world!
ON SALE 03.27.19
$9.99 US | 5.5” x 8”
160 PAGES | FC
ISBN: 978-1-4012-8639-2

Intresse: 1

FEMALE FURIES #1
written by CECIL CASTELLUCCI
art by ADRIANA MELO
cover by MITCH GERADS
variant cover by FRANCESCO MATTINA
All their lives the Female Furies have been raised to be the meanest, most cunning and most ruthless fighting force on all of Apokolips. So why are Granny Goodness’ girls left behind every time the men go to war? With the might of New Genesis hanging over the planet, and the Forever People making mincemeat out of Darkseid’s army, Granny thinks it’s about time that changed.
And so, Big Barda, Aurelie, Mad Harriet, Lashina, Bernadeth and Stompa set out to beat the boys at their own game. Little do they know the game is rigged—and one accidental murder could spell disaster for them all!
FEMALE FURIES is an exciting new miniseries starring some of Jack Kirby’s coolest Fourth World characters by the writer of SHADE, THE CHANGING GIRL and the artist of PLASTIC MAN!
ON SALE 02.06.19
$3.99 US | 1 of 6 | 32 PAGES
FC | RATED T+

Intresse: 2

WONDER TWINS #1
written by MARK RUSSELL
art and cover by STEPHEN BYRNE
variant cover by DUSTIN NGUYEN
Exiled from their home planet, alien heroes Zan and Jayna must navigate life as teens on Earth at South Metropolis High School, where they’re even bigger outsiders than the typical awkward young adults. Under the watchful eye of Superman, the brother and sister pull monitor duty at the Hall of Justice as interns, while also trying to overcome the pitfalls of Zan’s brash confidence and Jayna’s shy but streetwise persona. If you think you know the Wonder Twins, think again—this book takes the form of the unexpected.
ON SALE 02.13.19
$3.99 US | 1 of 6 | 32 PAGES
FC | RATED T

Intresse: 2

Marvel Comics:

SAVAGE SWORD OF CONAN #1
GERRY DUGGAN (W) • RON GARNEY (A)
Cover by ALEX ROSS
Variant Cover by KEVIN EASTMAN
B/W Variant Cover by KEVIN EASTMAN
Variant Cover by RON GARNEY
B/W Variant Cover by RON GARNEY
VARIANT COVER BY GEORGE PEREZ
Variant Cover by RAHZZAH
B/W Variant Cover by RAHZZAH
THE ANCIENT CULT OF KOGA THUN. A MYSTICAL TREASURE.
AND THE ONLY MAN WHO CAN SAVE THE HYBORIAN AGE!
Adrift at sea. No food. No weapons. Death surely awaits him. But the lionhearted CONAN is not so easily subdued, by Crom! When Conan finds himself captured, he unleashes his might on an unsuspecting pirate crew…one whose dark secrets will plunge Conan on the trail of an ancient treasure that may prove to be his undoing!
An all-new age of SAVAGE SWORD OF CONAN begins with a five-part tale of swords and sorcery by Gerry Duggan (DEADPOOL, INFINITY WARS) and illustrated by legendary artist Ron Garney (DAREDEVIL, THOR: GOD OF THUNDER) with covers by the incomparable Alex Ross, and breathtaking variant covers by Garney, Rahzzah, comics legend George Perez, and Teenage Mutant Ninja Turtles co-creator Kevin Eastman!
Welcome to the deadly Hyborian Age—hope you survive the experience!
40 PGS./Parental Advisory …$4.99

Intresse: 2

AVENGERS: NO ROAD HOME #1 (OF 10)
AL EWING, JIM ZUB & MARK WAID (W) • PACO MEDINA (A)
Cover by YASMINE PUTRI
Hidden Gem Variant Cover by MARK BROOKS
VARIANT COVER by ADAM HUGHES
CONNECTING VARIANT BY MICO SUAYAN (1 of 3)
VARIANT COVER BY MARK BROOKS
VARIANT COVER BY JUAN FERREYRA

The team that brought you AVENGERS: NO SURRENDER REUNITES for an all-new weekly AVENGERS adventure!

Night has fallen across the universe. Now seven Avengers — and one new addition — journey forth to bring back the light. But when the threat they face has destroyed even the gods…will anyone make it home?
LEGACY #708
40 PGS./Rated T+ …$4.99

Intresse: 2
Kommentar: Ytterligare en eventminiserie som du måste ha läst tidigare miniserier för att hänga med på (eller i alla fall känner jag det som vill ha en helhet bakom storyn). Känner mig alltid skeptisk när det är alldeles för många författare. Kan sträcka mig till två stycken, men därefter tror jag det blir för många kockar för att smaken på soppan inte ska skära sig.

DAREDEVIL #1
CHIP ZDARSKY (W) • MARCO CHECCHETTO (A)
Cover by JULIAN TOTINO TEDESCO
ISSUE #1 – Variant Cover by ALEX MALEEV
ISSUE #1 – Variant Cover by TBA
ISSUE #1 – Variant Cover by SKOTTIE YOUNG
ISSUE #1 – Hidden Gem Variant Cover by JOE QUESADA
ISSUE #1 – VIRGIN HIDDEN GEM VARIANT COVER BY JOE QUESADA
ISSUE #1 – VARIANT COVER BY JAMAL CAMPBELL
ISSUE #1 – SKRULLS VARIANT COVER BY TBA
CLASSIFIED
ISSUE #1 – 48 PGS./Rated T+ …$4.99

Intresse: 3
Kommentar: Zdarsky gillar jag sen hans tecknande på Image Comics Sex Criminals. Vet däremot inte lika väl hur han fungerar som författare och dessutom på en titel som traditionellt sett inte är så jokey. Humorn har jag annars sett som hans stora stryka. Checchetto är en pålitlig illustratör så trots allt får jag säga mig försiktigt optimistisk till denna nystart. Denna stora frågan är dock: Vad ska serien handla om när Soules sista arc på förra volymen hette ”The Death Of Daredevil”?

ZIGGY PIG – SILLY SEAL COMICS #1
FRANK TIERI (W) • JACOB CHABOT (A)
COVER BY NIC KLEIN
YOUNG GUNS VARIANT COVER BY MIKE DEL MUNDO
SKRULLS VARIANT COVER BY BOBBY RUBIO
NOT SO FUNNY WHEN IT HAPPENS TO YOU?
• Once they were superstars of the Funny Animal Comedy circuit!
• Now money and fame have ruined their friendship.
• Will it ruin their lives?
32 PGS./ ONE-SHOT/Rated T …$3.99

Intresse: 1

THE GUNHAWKS #1
DAVID & MARIA LAPHAM (W) • LUCA PIZZARI (A)
Cover by GERARDO ZAFFINO
YOUNG GUNS VARIANT COVER BY AARON KUDER
SKRULLS VARIANT COVER by BOB MCLEOD
For Marvel’s 80th anniversary we’ve set our sights on bringing some old titles back into the herd, and we’ve brought in Stray Bullets” David & Maria Lapham for a bullet-riddled saga of violence, vengeance and Western justice. In the days of the Old West there were plenty of fearsome folk… cowboys, rustlers, lawmen and outlaws…but few were as fearsome as THE GUNHAWKS!
32 PGS./ ONE-SHOT/Rated T+ …$3.99

Intresse: 2
Kommentar: Vet väldigt lite om vad denna one-shot är, men en western av makarna Lapham kan en ju inte blunda för helt.

LOVE ROMANCES #1
DENNIS HOPELESS, GAIL SIMONE, JON ADAMS & MORE (W) • VARIOUS (A)
Cover by PYEONG-JUN PARK
YOUNG GUNS VARIANT COVER BY RUSSELL DAUTERMAN
SKRULLS VARIANT COVER BY ANNIE WU
LOVE STORIES THAT CAN ONLY BE TOLD IN A COMIC BOOK!
• Can robots fall in love?
• Is romance just a fantasy?
• Can love breach the corridor of death?
32 PGS./ ONE-SHOT/Rated T …$3.99

Intresse: 1

WOLVERINE: INFINITY WATCH #1 (of 5)
GERRY DUGGAN (W) • ANDY MACDONALD (A)
Cover by Giuseppe Camuncoli
VARIANT COVER BY MIKE McKONE
SKRULLS VARIANT COVER BY JEE HYUNG LEE
VARIANT COVER BY SKOTTIE YOUNG
Wolverine has finally returned, disentwined from the evil clutches of Soteira…but hang on, didn’t he have an Infinity Stone? How did THAT happen?! And wasn’t he popping up all over the place for a little while? The answers you seek are finally revealed as Logan goes cosmic alongside everyone’s favorite god of lies and stories, Loki Laufeyson!
32 PGS./Parental Advisory …$3.99

Intresse: 1

OLD MAN QUILL #1 (of 12)
ETHAN SACKS (W) • ROBERT GILL (A)
Cover by JOHN TYLER CHRISTOPHER
Variant Cover by ANDREA SORRENTINO
Variant Cover by IBAN COELLO
Young Variant Cover by SKOTTIE YOUNG
HIDDEN GEM VARIANT COVER BY JIM STARLIN
VIRGIN HIDDEN GEM VARIANT COVER BY JIM STARLIN
THE FAR-FLUNG SAGA OF THE ONCE AND FUTURE STAR-LORD BEGINS!
Meet Peter Quill. He used to be Star-Lord – you know, the legendary outlaw – but it’s been quite some time since he’s gone by that name. Taking over for his father as the Emperor of Spartax, Quill put the life of spacefaring adventure behind him for one of leadership and responsibility. Quill grew up. But things didn’t go as planned. Decades have passed, and Peter is haunted by tragedy. Down and out, Quill’s existence means nothing…until the former GUARDIANS OF THE GALAXY drag Peter out of his funk for one last mission! The heist of a lifetime – and Quill’s harrowing quest for redemption – begins here!
32 PGS./Parental Advisory …$3.99

Intresse: 2

AGE OF X-MAN: THE MARVELOUS X-MEN #1 (of 5)
LONNIE NADLER & ZAC THOMPSON (W) • MARCO FAILLA (A)
Cover by PHIL NOTO
VARIANT COVER BY ROB LIEFELD
VARIANT COVER BY VICTOR HUGO
Connecting variant cover by InHyuk Lee
SECRET VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
ENTER THE AGE OF X-MAN!
The perfect heroes for a perfect world! The X-Men have helped make the world into a utopia where living in fear and hatred is a thing of the past. All people are united under the banner of mutantkind, and all of mutantkind idolizes the X-Men. Jean Grey! Colossus! Storm! X-23! X-Man! Nature Girl! Magneto! And of course, the amazing Nightcrawler! When danger threatens the world, the Marvelous X-Men set things right for the good of all. And no one dares say otherwise.
32 PGS./Rated T+ …$3.99

Intresse: 1

AGE OF X-MAN: NEXTGEN #1 (of 5)
ED BRISSON (W) • MARCUS TO (A)
Cover by CHRIS BACHALO
VARIANT COVER BY TBA
Connecting variant cover by InHyuk Lee
SECRET VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
ENTER THE AGE OF X-MAN!
In an age of utopia, the Summers Institute for Higher Learning is the premiere school for the mutant community across the globe. Attendance is mandatory for all mutant children, as they learn to become the next generation of marvelous X-Men. But even in a utopian society, teenagers will always find a way to rebel… Follow Glob, Armor, Anole and Rockslide as they discover what it really means to live in an age of peace and harmony!
32 PGS./Rated T+ …$3.99

Intresse: 1

AGE OF X-MAN: THE AMAZING NIGHTCRAWLER #1 (of 5)
SEAN MCGUIRE (W) • JUAN FRIGERI (A)
COVER BY SHANE DAVIS, MICHELLE DELECKI & FEDERICO BLEE
VARIANT COVER BY KOI PHAM
CONNECTING VARIANT COVER BY INHYUK LEE
SECRET VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
ENTER THE AGE OF X-MAN!
• From the Munich circus to Hollywood Boulevard, Nightcrawler is starring in his own solo series!
• Kurt Wagner is the biggest celebrity slash super hero since Dwayne Johnson!
• Juggling Kurt’s responsibilities as one of the X-Men and a slate of summer blockbusters would be tough without the best support staff
in the business: Stunt coordinator Magma! Personal trainer Kylun! And of course, his leading lady Meggan!
• But there’s something rotten in Tinseltown…
32 PGS./Rated T+ …$3.99

Intresse: 1

AGE OF X-MAN: THE X-TREMISTS #1 (of 5)
LEAH WILLIAMS (W) • GEORGES JEANTY (A)
Cover by RAHZZAH
VARIANT COVER BY EMA LUPACCHINO
CONNECTING VARIANT COVER BY INHYUK LEE
SECRET VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
ENTER THE AGE OF X-MAN!
A perfect world doesn’t just…happen. It needs to be cultivated. That’s where the X-Tremists come in. Psylocke, Iceman, Northstar, Blob, Jubilee and Moneta protect people from threats they won’t even know existed, including the most insidious threat of all — love.
32 PGS./Rated T+ …$3.99

Intresse: 1

HULKVERINES #1 (of 3)
GREG PAK (W) • Ario Anindito (A)
Cover by Greg Land & Frank D’Armata
Variant cover by Cory Smith
SKRULLS VARIANT COVER BY TBA
THE CLASH YOU’VE BEEN WAITING FOR!
At last! It’s Weapon H versus his predecessors—Wolverine and the Hulk! Once, the Weapon X program sought to recreate the world’s two greatest hunters. They ended up with Weapon H, a man of Adamantium claws and gamma-juiced blood. Now, Wolverine and the Hulk are back in action — and coming after the dangerous creation made in their name!
40 PGS./Rated T+ …4.99

Intresse: 1
Kommentar: Låt mig säga så här: Läs bara vad serien heter! Nog motiverat.

CAPTAIN MARVEL: BRAVER & MIGHTIER #1
JODY HOUSER (W) • SIMONE BUONFANTINO (A) • Cover by VALERIO SCHITI
VARIANT COVER BY RON LIM
HERO FOR A DAY, HERO FOR A PLANET!
It’s CAROL DANVERS Day! Air Force Pilot Carol Danvers is a hero to many…so what could possibly delay her to her own celebration? Only her other job—as Earth’s Mightiest Hero, CAPTAIN MARVEL! Stuck between her duty to her community and her responsibility to the wider world, Carol will have to make a tough decision, and muster all of her power to fend off an invasion force! Don’t miss the excitement of the STRONGEST & MIGHTIEST hero of all in her latest adventure!
32 PGS./ ONE-SHOT / Rated T …$3.99

Intresse: 2
Kommentar: Förstår inte varför de känner sig tvingade att klämma in denna one-shot när de precis månaden innan startade en ny ongoing med Carols äventyr.

UNCANNY X-MEN: WINTER’S END #1
SINA GRACE (W) • NATHAN STOCKMAN (A) • Cover by JAVIER GARRON
VARIANT COVER BY RON LIM
SKRULLS VARIANT COVER BY TBA
Iceman and the X-Men get a special visitor from the future! An older Bobby Drake has come to the present to tell him to give up being a super hero. But what could have happened that would change Bobby Drake from the X-Men’s resident jokester to a morose mutant?
40 PGS./ONE-SHOT/Rated T+ …$4.99

Intresse: 1

STAR WARS: AGE OF REPUBLIC – ANAKIN SKYWALKER #1
JODY HOUSER (W) • CORY SMITH (A) • Cover by PAOLO RIVERA
CONCEPT DESIGN VARIANT COVER BY TBA
PUZZLE PIECE VARIANT COVER BY MIKE MCKONE (6 OF 27)
GREATEST HITS VARIANT COVER BY TBA
MOVIE VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
AN UNTOLD ANAKIN ADVENTURE FROM THE HEART OF THE CLONE WARS!
• A chance to strike a devastating blow to the SEPARATIST cause comes with a high cost.
• Will ANAKIN choose the darker path, or hold true to the CODE OF THE JEDI?
• Guest-starring OBI-WAN KENOBI!
32 PGS./ONE-SHOT/Rated T …$3.99

Intresse: 1

STAR WARS: AGE OF REPUBLIC – COUNT DOOKU #1
JODY HOUSER (W) • LUKE ROSS (A) • Cover by PAOLO RIVERA
CONCEPT DESIGN VARIANT COVER BY TBA
PUZZLE PIECE VARIANT COVER BY MIKE MCKONE (7 OF 27)
MOVIE VARIANT COVER ALSO AVAILABLE
THE FORMER JEDI BEGINS LAYING THE GROUNDWORK FOR HIS SITH MASTER!
• However, an unexpected encounter with an old student threatens his plans.
• Caught between his old life and his new, will DOOKU be able to protect the secrets of the SITH?
• And does he control the DARK SIDE, or is he merely its tool?
32 PGS./ONE-SHOT/Rated T …$3.99

Intresse: 1

MARVEL SUPER HERO ADVENTURES: SPIDER-MAN – WEB OF INTRIGUE #1
JEFF LOVENESS AND MORE! (W) MARIO DELPENNINO AND MORE! (A)
Cover by JACOB CHABOT
• Power is a great responsibility but it’s a weight easier carried with friends!
• So, what happens when your friendly neighborhood Spider-Man meets up with his favorite Spider-Pals, Miles, Gwen and Anya?
• Hijinks, hilarity and heroism of course!
32 PGS./All Ages …$3.99

Intresse: 2

Vertigo Comics:

HIGH LEVEL #1
written by ROB SHERIDAN
art by BARNABY BAGENDA and ROMULO FAJARDO JR.
cover by GUILLAUME OSPITAL
variant cover by FRANCESCO MATTINA

Hundreds of years after the world ended and human society was rebuilt from scratch, a self-interested smuggler is forced to traverse a new continent of danger and mystery to deliver a child messiah to High Level, a mythical city at the top of the world from which no one has ever returned. Don’t miss the start of a new series from writer Rob Sheridan, co-creator of Nine Inch Nails’ groundbreaking Year Zero alternate-reality game!
ON SALE 02.20.19
$3.99 US | 32 PAGES
FC | MATURE READERS

Intresse: 2
Kommentar: Vet inte vad jag känner för denna. Handlingen verkar lite oinspirerad och jag har ingen värre koll på skaparna (däremot får jag erkänna lite intresse på grund av Nine Inch Nails-kopplingen och hur mycket beröm Bagenda fått för The Omega Men).

Dark Horse Comics:

ANTHEM #1

DEC180372

(W) Alexander Freed, Mac Walters (A) Michael Atiyeh (A/CA) Eduardo Francisco

When Kismet’s family is ambushed while traveling between settlements, the young boy is rescued by one of the exosuit-clad warriors known as Freelancers. Now an orphan, it’s up to him, and his adoptive sister Jani, to build a future for themselves-and humanity-on a planet filled with danger.
In Shops: Feb 27, 2019

Final Orders Due: Feb 04, 2019

SRP: $3.99

Intresse: 1

GIRL IN THE BAY #1

DEC180403

(W) J. M. DeMatteis (A/CA) Corin Howell

In 1969, seventeen-year-old Kathy Sartori was brutally attacked, her body hurled into Brooklyn’s Sheepshead Bay. Miraculously, she survives, fights her way back to the surface, only to discover that 50 years have passed, and an eerie doppelganger has lived out an entire life in her place. Kathy soon confronts not just this strange double, but the madman who “murdered” her five decades earlier. Will he, and the dark entity that lives inside him, hold the key to Kathy’s missing years? Or will Kathy become a ghost of herself and be forced to live out what remains of her life on the edge of the world that she desperately wants to be a part of?
In Shops: Feb 06, 2019

Final Orders Due: Jan 14, 2019

SRP: $3.99

Intresse: 4
Kommentar: Jag är ett stort fan av J.M. DeMatteis egna verk och framför allt de som är målade (till exempel Moonshadow med Jon J. Muth och Blood: A Tale med Kent Williams). Gillar särskilt den filosofiska och existentiella approach han ofta har. Här är det däremot inte målat och Howell har inte en stil som tilltalar mig särskilt mycket, men hon kan ju fortfarande gör intressanta saker med mediet som jag inte vet om så hoppas på det. Här har vi helt klart ett koncept jag tror DeMatteis kan göra mycket med och att det ges ut på Karen Bergers etikett hos Dark Horse bådar gott också.

Image Comics:

Hit-Girl Season Two #1

WRITER: Kevin Smith
ARTIST: Pernille Orum
COVER A / COVER B: Francesco Francavilla
COVER C: Amanda Conner

FEBRUARY 13 / 32 pages / FC/ M / $3.99

“THE SILENT ERA,” Part One Join film, podcast, and comics legend KEVIN SMITH (Green Arrow, Daredevil) and animation/illustration virtuoso PERNILLE ØRUM (DC Superhero Girls, Blush, Coral) for the glitz and gore of this all-new chapter of HIT-GIRL! Our favorite adolescent assassin tears Tinsel Town a new one when she realises her life’s being dramatized for the silver screen. Hit-Girl storms sets, wages war on fat-cat movie bosses, and lures old enemies out of hiding in this Californian bloodbath.

Intresse: 1
Kommentar: Ett problem är att det långt in i handlingen i och med att det är en spinoff som dessutom är på ”season 2” så det är definitivt inte ett förstanummer i ordets sanna bemärkelse. Sen känner jag dessutom att hur mycket kan det mjölkas ur det här upplägget. Att dessutom andra än Millar och Romita Jr. har börjat ta över titlarna som mynnat ur Kick-Ass känns bara på något sätt konstigt.

Sharkey The Bounty Hunter #1 (of 6)

WRITER: Mark Millar
ARTIST / COVER A / COVER B: Simone Bianchi
COVER C: Frank Quitely
COVER D: Matteo Scalera

FEBRUARY 20 / 32 pages / FC/ / $3.99

Set in a brilliant new sci-fi universe, Sharkey is a blue-collar bounty hunter who tracks criminals across the galaxy in his converted, rocket-powered ice-cream truck. Aided and abetted by his ten-year-old partner, he’s out for the biggest bounty of his career. HOLLYWOOD NEWS! Netflix’s latest live-action project from Mark Millar. Read the comic before you see the movie!

Intresse: 2
Kommentar: Detta ska väl ses som ett stort projekt, men jag är extremt ointresserad av Millar. Jag vet egentligen inte varför för jag har inte direkt läst något av honom. Har bara fått för mig att han har ett omoget författarskap utan djup. Det lilla jag har läst av Bianchi så tyckte jag hans sidor kändes ganska stela (detta var i Astonishing X-Men med Warren Ellis). Sen låter inte handlingen särskilt rolig heller. Sen kan jag ju klaga på själva Millarworld-konceptet med att allt görs för att direkt översättas till film och TV, som att inte seriemediet duger. Serier är inte storyboards för någon jävla film Millar!

Övriga förlag:

STRONGHOLD #1 (AFTERSHOCK COMICS)
Writer: Phil Hester
Artist: Ryan Kelly
Colorist: Dee Cunniffe
Letterer: Simon Bowland
Cover A: Ryan Kelly
Incentive 1:10 Cover: Tyler Walpole

$3.99 / 32 pages / Full Color / ON SALE 2.20.2019
Our planet is actually a prison designed to both trap and shelter an amnesiac alien entity of incalculable power. Now known as Michael Grey, this cosmic angel of destruction currently believes himself to be an ordinary, midwestern insurance underwriter, who belongs to a global secret society dedicated to making sure he never discovers the truth about his past.
To make matters worse, our hero has fallen in love with Michael Grey. And for their love to be born, Earth must die.
Phil Hester (The Coffin, Deathstroke, The Darkness, SHIPWRECK) and Ryan Kelly (Lucifer, Saucer Country) weave a tale of cosmic horror, high adventure and tragic romance unlike anything else in comics.

Intresse: 4
Kommentar: Detta är right up my alley! Tragisk och världsförgörande kärlek kan berätta så mycket och förmedla mycket känslor på samma gång så här finns definitivt förhoppningar. Hester vet jag inte hur han är som författare, men jag vet att han är en säker berättare efter hans bildarbete på Warren Ellis Shipswreck, även den från Aftershock. Ryan Kelly har jag gillat på flera håll och är väldigt stabil. Bådar gott!

RED SONJA #1 (DYNAMITE ENTERTAINMENT)

DEC181072

(W) Mark Russell (A) Mirko Colak (CA) Amanda Conner

No man knows the place of her birth, nor where she learned to wield a sword to shame many a male. They know only that she is called The She-Devil of The Hyrkanian Steppes. That, and RED SONJA. MARK RUSSELL (The Flintstones) and MIRKO COLAK (Conan) bring a savage tale of metal and blood. A world conqueror possesses a massive army and a fatal prophecy. A bastard sorceress craves revenge. And a fearsome red-haired warrior is made wartime ruler of a homeland set for decimation.
In Shops: Feb 06, 2019

Final Orders Due: Jan 14, 2019

SRP: $3.99

Intresse: 3

THE FORGOTTEN QUEEN #1 (of 4) (VALIANT ENTERTAINMENT)
Written by TINI HOWARD
Art by AMILCAR PINNA
Cover A by KANO
Cover B by VIKTOR KALVACHEV
Cover C by VERONICA FISH
Blank Cover Also Available

An ancient evil returns!

Long ago, the mighty generals of the Mongol Empire rode from Siberia to Carpathia and conquered all who stood in their way. Legends tell of a witch who walked with them, who could infect the hearts of any warriors in her midst with an unquenchable thirst for battle and bloodshed…a War-Monger. And now she is walking again.

This winter, an ancient evil will stir as superstar-in-the-making Tini Howard (Captain America Annual #1, Assassinistas) and powerhouse artist Amilcar Pinna (Generation X) unleash hell in a brand-new saga of honor, love, and savagery that’s centuries in the making!

$3.99 | 32 pgs. | T+ | On Sale FEBRUARY 27th

Intresse: 3
Kommentar: En ond badassbrud som dessutom har kopplingar till mongolska riket? Låter helt klart spännande! Valiant Entertainment har helt klart ett universum värt att undersöka av många anledningar.

Månadens tips:

STRONGHOLD #1 av Phil Hester och Ryan Kelly

Hoppas att ni har hittat något bra (även bland sådant jag sågat) och Comics Of Future Past återvänder i slutet på nästa månad.

Kommentarer

  1. Andreas Mars says:

    Håller med om att februari månad var skral på spännande nyheter. ”Stronghold” känns dock lovande men jag kommer först och främst lägga mina pengar på J.M. DeMatteis ”The Girl in the Bay” från Berger Books.

  2. Pär Thorstensson says:

    Ja, det var ju ärligt talat bara de två som verkar vara något av värde.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...