Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 43 (2019)

söndag 27 oktober, kl 21:54 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på koncentrationssvårigheter, Sean Murphy, Ascender, demongangsters samt kosmisk Hulk. Mycket nöje!

The Amazing Mary Jane #1 (Marvel Comics)

Mary Jane Watson har fått sin sin stora filmroll (och även en alldeles egen titel från Marvel Comics) men det är lätt att bli splittrad när ens pojkvän råkar vara Spider-Man som Carlos E. Gomez omslag ger ett talande exempel på.

Batman: Curse of the White Knight #4 (DC Comics)

Jag vet inte om jag är mest svag för Batgirls coola outfit eller Batmans asgrymma motorcykel men ett snyggt omslag av Sean Murphy är det i alla fall.

Ascender #6 (Image Comics)

Samma vecka som första traden av Jeff Lemire och Dustin Nguyens Ascender dyker upp kommer även första numret av andra arcen som bjuder på ett häpnadsväckande läckert omslag av seriens tecknare.

Tommy Gun Wizards #3 (Dark Horse Comics)

Christian Ward står för författandet på titeln Tommy Gun Wizards men han levererar också riktigt snygga omslag till samma serie.

The Immortal Hulk #25 (Marvel Comics)

Alex Ross bjuder på ett underbart kosmiskt omslag till senaste numret av The Immortal Hulk som blir Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...