Recensioner

War Machine #3

torsdag 26 mars, kl 15:32 av 0 kommentarer

warmachine3Intelligensbefriat högteknologiskt dunka-dunka-serievåld – Så summerade Ferdinand handlingen i tredje numret av War Machine, och det går väl inte att argumentera emot det direkt. Det jag gillar mest med det här numret, förutom då att det är en hel massa pang-pang, är att Pak faktiskt lyckas smyga in lite karaktärsutveckling både hos War Machine och hos Ares mitt i all förödelse. Ok, kanske inte så jättemycket hos Ares, som mest bara vill kriga loss på allt som rör sig och propagera för massförstörelse, men iallafall hos James Rhodes, som inte riktigt vill se sig själv leva upp till namnet War Machine.

warmachine003pg14I övrigt är väl det här främst en underhållande våldskavalkad i samma smutsiga stil som tidigare, och även om det såklart är väldigt trevligt så hoppas iallafall jag att teamet jobbar vidare med War Machines interna konflikt mellan man och maskin i kommande nummer. Vore även kul att se vad Norman Osborn har på gång med Rhodes nyodlade organiska provrörskropp.

Manus: Greg Pak
Illustration: Leonardo Manco
Tusch: Leonardo Manco
Färgläggning: Jay David Ramos
Förlag: Marvel
Betyg: 3++/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...