Nyheter och tips

Tjena blixten

måndag 30 mars, kl 22:23 av 2 kommentarer

Jag har ju tidigare babblat om hur fantastiskt bra Green Lantern är sedan Geoff Johns och Ethan van Sciver gav serien en redig vitamininjektion med nystarten i Green Lantern Rebirth. Samma team kommer nu i april ut med en rebirth-version av superspringpojken The Flash, och tack vare den genomgående höga kvaliteten i GL så bestämde jag mig idag för att lägga till nya Flash till min nuvarande prenumerationslista. Återkommer med ett första utlåtande när den rusat hit.

flash_rebirth

Kommentarer

  1. […] Read more:  Tjena blixten […]

  2. Johan says:

    Äntligen dags för Barry Allens återtåg som The Flash! Men jag undrar vad som kommer att hända med Wally West som är den nuvarande Flash?

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...