Nyheter och tips

Alla dessa X-men Origins…

onsdag 1 april, kl 17:08 av 5 kommentarer

x-men_origins_preview_1

Marvel verkar fullkomligt älska sina origins-tidningar med olika mutanter. Hittills har vi fått one-shots med Colossus, Jean Grey, Beast och Sabertooth. Vissa av dem har känts rätt hyfsade och vissa har bara känts som visuella uppdateringar av originalberättelserna. Men det räcker så klart inte med dessa. I slutet av april kommer X-men Origins: Wolverine och i juni X-men: Origins: Gambit. Wolvie känns väl rätt överflödig, det finns ju hyllmeter med bakgrund där. Men Gambit tror i alla fall jag kan bli kul att läsa. Dessutom ser förhandstitten helt OK ut. Fler bilder efter hoppet. Bonuspoäng till den som kan namnge alla karaktärerna i bilden ovan.

x-men_origins_preview_2x-men_origins_preview_3

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Svinlätt (jag stendiggade mutantmassakern när det begav sig):

  Mr Sinister
  Riptide
  Scrambler
  Vertigo
  Scalphunter
  Harpoon
  Sabretooth
  Arclight
  Gambit

  BOOM!

 2. Ferdinand says:

  Hah! Bravo! Grattis! Kul att du ger våra läsare chansen att briljera Jonas.

 3. Jonas says:

  Man får passa på när man väl kan svaren! You snooze you loose etc.

 4. Johan says:

  X-Men Origins: Gambit ser ju lovande ut. Wolverine-ditot… not so much. Det finns alldeles för många origins-historier om Wolverine så det sista vi behöver är en till.

 5. Säjb says:

  Mm, X-Men Origins: Gambit ser onekligen lovande ut. Det är dessutom skönt att det är just Mike Carey som får ta hand om den lilla historian (X-Men – Legacy är en av ytterst få X-titlar just nu som jag faktiskt är exalterad över) då han sakta men säkert börjar få ordentlig känn på karaktären. Även om det började lite avigt så har det bara blivit bättre med tiden.

  Liiiten detalj som ja stör mig på dock… alldeles för många artister låter pannbandsdelen av Gambits ”headdress” löpa mitt över pannan istället för utmed hårfästet. Ser inte riktigt klokt ut! XD

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...