Recensioner

War Machine #4

lördag 4 april, kl 21:08 av 0 kommentarer

war_machine_4Fjärde numret av War Machine funkar inte riktigt för mig, men jag har lite svårt att sätta fingret exakt på vad det är som inte känns ok. Det kan ha att göra med att tecknaren Leonardo Mancos actionsekvenser känns lite off och på något sätt för trånga i det här numret, men jag är inte säker på att det är det det hänger på. Kanske beror det på att själva grundhandlingen inte känns jättespännande, och att jag har lite svårt att se vart Pak vill komma med den. Möjligtvis är det för att jag har haft omedvetet höga förväntningar på det här numret. Det som dock funkar bra är de flashbacks som ger mer bakgrund för både War Machine och krigsguden Ares, där vi även får veta mer om vad deras motiv till att kriga på heltid i grunden kan vara. Det är även rätt spännande att se hur illa James Rhodes egentligen mår av att vara nästan 100% mekanisk, och att det finns väldigt stora nackdelar med att vara en ständigt vaken och operativ krigsmaskin. Sammanfattningsvis så känns War Machine #4 lite som en transportsträcka mot något som förhoppningsvis kan vara något riktigt bra, men vi får väl se hur det blir med den saken i nästa nummer.

Manus: Greg Pak
Illustration: Leonardo Manco
Förlag: Marvel
Betyg: 3/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...