Allmänt /Film

Tänk om… igen…

onsdag 22 april, kl 16:53 av 5 kommentarer

wolverine_gary_sinise

Vad är det för fel på den här bilden? Den hade kunnat blivit verklighet. Gary Sinise var nämligen 20th Century Foxs förstahandval av skådis för Wolverinen i första X-men-filmen. Tur att någon satte ned foten och sa nej. Fast vem vet, det kanske hade blivit hur bra som helst. Vem trodde att en musikalartist från Australien skulle funka. Idag känns Hugh Jackman lika helgjuten som Wolvie som Christopher Reeves gjorde som Superman. En hel del andra namn var faktiskt på tapeten. Vad sägs om Mel Gibson? Inte? Keanu Reeves? Till och med Keanu tyckte att det var ett dåligt förslag och sa nej. Även Jean-Claude van Damme, Aaron Eckhart, Viggo Mortensen och Edward Norton var tilltänkta kandidater.

Kommentarer

 1. Silwer says:

  Idag kan man ju inte ens tänka sig nån annan som Wolverine, men visst före första X-men så tänkte man ju inte så.

 2. Stewe says:

  Glenn Danzig var en period tillfrågad att spela Logan…

 3. Ferdinand says:

  Stewe: Danzig var egentligen aldrig påtänkt till Singers film. Däremot fanns det i början av 90-talet planer på en X-men-film som Danzig erbjöds rollen i. Han tackade dock nej på grund av att det krockade med turnélivet.

  Hur mycket jag än dyrkat Danzig (som du vet) i min ungdom så tror jag nog inte att han hade funkat. Fysiskt sett, jo. Men frågan är om han pallat trycket som skådis.

 4. Jimmy Wallin says:

  Var inte Russel Crowe inblandad ett tag? Vill minnas att han hoppade av projektet ganska sent

 5. Ferdinand says:

  Jimmy: Jo det stämmer det. Jag vet inte om han blev erbjuden rollen men hoppade av. Men han var en av skådespelarna som Singer förde en diskussion med.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...