Allmänt

Wolverine vs. Magneto

onsdag 22 april, kl 21:17 av 0 kommentarer

Wolverine har alltid haft ett horn i sidan mot magnetismens mästare, Magneto. Egentligen inte undra på när man läser X-Men #25 från 1993, skriven av Fabian Nicieza och illustrerad av Andy Kubert. Efter att Magneto släppt lös en förödande elektromagnetisk puls över Jorden och dödat tusentals människor beger sig Xavier och hans X-Men till Magnetos rymdstation Avalon för att en gång för alla sätta stop för Magneto. Under den följande striden släpper Magneto lös sina magnetiska krafter på Wolverine och drar ut varje uns av Adamantium från hans kropp. Brutalt och rätt smärtsamt får vi anta. Så det är inte så konstigt att Wolverine har ett litet privat vendetta med Magneto.

fight0055-d

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...