Film /Nyheter och tips

Olika slut på X-men Origins Wolverine…?

tisdag 28 april, kl 20:11 av 5 kommentarer

x_men_origins_wolverine_movie_poster1Filmsiten Firstshowing.net rapporterar om pressvisningen av X-men Origins Wolverine i Los Angeles från förra veckan. På visningen berättade regissören Gavin Hood att filmen kommer ha olika slut på olika biografer i USA. Det verkar rätt oklart hur många och hur de skiljer sig åt. Redaktionen på Shazam.se hade turen att få vara med på dagens pressvisning av filmen i Stockholm. Frågan är vilket slut vi fick se, och om det kommer att visas olika slut även i Sverige. Hur var filmen? Recensioner kommer att dyka upp här på Shazam.se under veckan.

Kommentarer

 1. Tomb says:

  Hur får man sådan tur?

 2. Joachim says:

  Jag har läst (ingen säker källa) vad de olika sluten är, om ni nu syftar på de såkallade easter-egg sluten?

 3. Dennis says:

  Ferdinand, du som ändå har sett filmen redan. Stämmer det att Wolverine kommer att heta James Logan i filmen?

  Anledningen till att jag frågar är att tv3 har en telefontävling där James Logan är ett av de tre svarsalternativet, varav dom andra två alternativen är Clark Kent och Peter Parker.

  Enligt mig så är samtliga tre alternativ fel. Men det skulle iofs inte förvåna mig om man när man gjort filmen inte kunnat hålla koll på en såpass enkel detalj.

 4. Jonas says:

  Om man ska vara helt korrekt så stämmer det att alla alternativ är fel, då både James och Logan i filmen precis som i serien är förnamn (eller om Logan är både förnamn och efternamn, precis som Madonna eller Cher).

 5. Ferdinand says:

  Nja, Logan är faktiskt ett efternamn. I serien Origins heter mannen som troligen är Wolverine far just Thomas Logan. Wolverine själv heter som ung James Howlett.

  Alltså är James Logan någon sort konstig mix av detta. Om det sen är TV3 som inte är den skarpaste kniven i lådan eller om Wolverine verkligen heter så i filmen vet jag inte. Jag snappade inte upp namnet i i filmen.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...