Recensioner

New Mutants #1

fredag 8 maj, kl 17:15 av 2 kommentarer

new_mutant_1_coverWhoohee, första numret av New Mutants. Så tänkte jag när jag plockade upp den här tidningen på Staffars Serier igår. Efter att ha läst den känns det dock inte riktigt lika whoopee längre. Visserligen blir det bättre efter en andra läsning, men det här är ett rätt trist och trevande start av en ny tidning. Jag får verkligen ingen känsla för serien över huvudtaget. Det känns faktiskt som en stor besvikelse. Det är skrivet av Zeb Well som jag inte vet mycket mer om än att han skriver i Amazing Spider-Man. Det är en rätt ointressant standardstory som inte alls väcker någon större lust hos mig att läsa nästa nummer. Illustrationerna av Diogenes Neves håller normal Marvel-klass, men inte mycket mer. Kort sagt ett väldigt intetsägande, svagt och slätstruket förstanummer som lämnar en hyfsat oberörd. Hoppas att de får till det bättre i de kommande numren, för jag vill verkligen gilla New Mutants.

Manus: Zeb Wells
Illustration: Diogenes Neves
Tusch: Klaus Janson
Färgläggning: John Rauch
Förlag: Marvel
Betyg: 2/5

Kommentarer

  1. Patrick S says:

    Var det nummer ett av serietidningen eller var det graphic noveln som du hittade? Noveln kom jag ihåg som helt okej… men det var väldigt länge sen…

  2. Ferdinand says:

    Yo Patrick. Oj det var kanske lite otydligt av mig. Det här är det första numret av den just lanserade volym 3 av New Mutants. Första numret kom alltså ut i onsdag.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...