Nyheter och tips

Kommande: Dark Avengers vs. Uncanny X-Men

torsdag 11 juni, kl 08:30 av 1 kommentar

24 juni släpps första delen av den 6 avsnitt långa konflikten mellan Dark Avengers och Uncanny X-Men. Den inledande oneshotten, Dark Avengers/Uncanny X-Men: Utopia, skrivs av Matt Fraction och tecknas av (en av mina personliga favoriter) Marc Silvestri, och kan nog komma att bli något helt annat. Som jag har fattat det så kommer Utopia att löpa parallellt genom Dark Avengers och Uncanny X-Men från och med slutet av juni.

darkavengers_xmen

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    Du har helt rätt i att Utopia kommer gå i Uncanny X-men och Dark Avengers. Crossovern avslutas med Dark Avengers/Uncanny X-Men: Exodus i september. Dessutom kommer det några tie-ins i X-men: Legacy och miniserien Dark X-men: The Beginning.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...