Nyheter och tips

Previewstips oktober – Dark Reign: The List – Punisher

torsdag 30 juli, kl 20:29 av 1 kommentar

dark_reign_the_list_punisherPREVIEWSTIPS: Previews 251 för oktober har just släppts och ni vet vad det betyder — Previewstips! Första tipset ut är en av alla de one-shots som är en del av Dark Reign: The List, minieventet där Norman Osborne gör upp med alla de superhjältar han har ett horn i sidan med. Skriven av Rick Remender, men framför allt illustrerad av giganten John Romita Jr — mannen bakom nyliga succér som Kick-Ass och The Eternals. Remender har hittills hanterat nylanseringen av Punisher riktigt bra, och tillsammans med Romita tror jag att det här kan bli bra serie. Serien beräknas komma ut den 14 oktober. Läs mer på marvel.com.

Kommentarer

  1. pitan says:

    o jag bara älskar JR Jr

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...