Nyheter och tips

Previewstips oktober – Haunt #1

fredag 31 juli, kl 21:03 av 2 kommentarer

haunt_1_coverPREVIEWSTIPS: I oktober kommer första numret av den efterlängtade HauntImage Comics. Serien är skapad av Todd McFarlane (Spider-Man, Spawn) och Robert Kirkman (The Walking Dead, Invincible). I Previews så beskrivs den så här: Daniel Kilgore is dragged into his estranged brother Kurt’s secret life of murder and espionage… by his ghost.  With no training whatsoever, guided by the spirit of his secret-agent brother, Daniel must now solve his brother’s murder and save the world – or die trying!  It all starts here, people: Witness the birth of HAUNT!
Utifrån den förhandsvisning som finns i Previews så ser det väldigt bra ut. Kirkman står för manus och illustratörsjobbet delas mellan Ryan Ottley (pencils) och Grag Capullo (layouts). Intressant är att McFarlane med Haunt tagit rollen som tuschare. Denna kommer utan tvekan att hamna på min prenumerationslista.

Kommentarer

  1. pitan says:

    kan bli hur bra som helst

  2. Jonas says:

    Riktigt dreamteam det där. Väl värt en titt.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...