Recensioner

War Machine #8

måndag 17 augusti, kl 11:12 av 1 kommentar

War_Machine_8Prisa gudarna, Leonardo Manco är äntligen tillbaka som tecknare i det här åttonde numret av War Machine, och plötsligt så är det här en riktigt bra serie igen. Jakten på mördarmaskineriet Ultimo fortsätter här och James Rhodes drar sig inte för att göra sig ovän med vare sig amerikansk militär eller de föredetta kollegorna i West Coast Avengers. Gästspel här alltså av Wonder Man, Tigra, Ronin (aka Hawkeye) och Mockingbird, som inte är alls är glada över att War Machine flyger runt och pangar sönder hemliga amerikanska baser och liknande grejer. I och med denna inte helt glädjefyllda reunion och med saker som exploderar åt höger och vänster så hinns det inte med några flashbacks eller något introvert funderande från War Machine i det här numret. Flera andra recensenter verkar tycka att detta är något negativt, men för min del så är det rätt skönt med ett 100% actionorienterat nummer.

Apropå action så är det här numret nog det ösigaste hittills. I princip hela numret och fighten med West Coast Avengers utspelar sig på eller runt omkring en jumbojet ovan molnen, och det hela slutar med fritt fallande superhjältar och vrakdelar överallt. Har du sett Transformers 2? Du vet den där scenen i slutet när Optimus Prime assimilerar en hel massa andra delar och biffar upp sig till en flygande krigsmaskin? Så beter sig War Machine rätt ofta nu för tiden, och för en mecha-fanboy som jag så är det här en ren fröjd för sinnena. Magna-locks engaging!

WARMACH008002scol_B

Manus: Greg Pak
Illustration: Leonardo Manco
Förlag: Marvel
Betyg: 3++/5

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    ”Apropå action så är det här numret nog det ösigaste hittills.”

    Har helt glömt bort vad det här numret handlade om. Måste nog läsa det igen.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...