Teckna serier

Mera läxor

fredag 9 oktober, kl 21:47 av 3 kommentarer

Nu har jag en 3 dagars helg framför mig, i och med Columbus Day på måndag. Detta blir till att göra alla nästa veckas läxor klara och fina. Som jag lovade igår kommer här lite flera gamla arbeten.

Här ser ni Smurfarna som The Avengers för Humor & Karikatyr. Sedan har vi för Methods & Materials, med läraren Kim DeMulder som lagt bläck på Swamp-Thing i ett antal år samt John Byrnes She-Hulk, där vi skulle med bläckpenna och zipatone göra Sci-Fi maskineri på något sätt. DeMulder är riktigt grym och lär oss saker som kan få ens huvud att nästa explodera, men han får att se så enkelt ut. Han kan till exempel göra en perfekt rak och jämn linje med bläckpensel och sedan göra en exakt likadan brevid med jämnt avstånd. Det är skills! Hur som helst här har ni arbetena.

Som bonus lägger jag här också till min första tecknade film ifrån Animation lektionen. 31 teckningar är detta. Väldigt basic, men lite kul tycker jag. Klicka här för att se den! Enjoy!

Kommentarer

 1. Dennis says:

  Jag kan bara komma på ett enda ord som på bästa sätt ger uttryck för den känsla som infann sig när jag såg din Smurferna/Avengers-bild: Wow!

  Helt underbart! Du har verkligen fångat den rätta smurf-känslan i bilden, samtidigt som du på ett mästerligt sätt har har lyckats kombinera det hela med ett Avengers tema. av Jag är djupt imponerad!

  Teckningen ser så otroligt levande ut, framför allt ögonen. Jag får känslan av att figurerna är på vippen att hoppa ur bilden. Jag finner inga ord. Jag är stum av beundran.

  En sak bara: Jag hoppas verkligen att vi får se en bild med Gargamel som Dr. Doom eller baron Mordo. Och kanske Asrael i en Mephisto-outfit eller liknande.

 2. Thomas Fels says:

  Rolig animation! Jag slås för övrigt av att du är en mycket duktig tuschare. Det ser enkelt och snyggt ut.

 3. Ann-Louise says:

  Så grymme bra, Henke !!! Eric tyckte Smurfarna var bäst och Samuel blev otroligt impad av Hulken…Du é bäst !! Kramisar fr Moster m familj 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...