Nyheter och tips

Nybeställning: Tracker

måndag 9 november, kl 13:14 av 1 kommentar

tracker_2Nu när Skrull Kill Krew är slut och War Machine (som tur är) och Flash: Rebirth bara har ett par nummer kvar så är det dags för mig att teckna några nya prenumerationer. Första nybeställningen blir den nya Top Cow-titeln Tracker. Lite grisen i säcken-varning här, men Top Cow lyckas göra riktigt bra grejer ibland, och finns det egentligen någon som inte gillar varulvar? Skulle inte tro det. En 8-sidig preview finns att bläddra igenom här, och Top Cow själva summerar den fem nummer långa storyn så här:

Alex O’Roark, the FBI’s top tracker, has his perfect life ripped to shreds when a case to capture the world’s most dangerous serial killer leads him straight into the maw of a werewolf. Now, keeping his secret from his gorgeous fiance and the FBI, he must hunt down the wolf that infected him before the disease turns him into a monster.

Titel: Tracker
Utgivare: Top Cow
Manus: Jonathan Lincoln, debuterande serieförfattare.
Illustration: Francis Tsai, kolla in hans portfolio här.

tracker1A

Kommentarer

  1. Henrik says:

    Förbeställde denna serien. Kan vara rätt ok. Låter i alla fall lovande. Top Cow’s Berserker är ju grym och förhoppningsvis blir jag inte besviken. Får vänta till Onsdag för att få reda på det.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...