Allmänt

Gör din egen Kick-Ass figur!

fredag 4 december, kl 21:27 av 2 kommentarer

kick-ass

Hittade den här underbara figuren via Comics Alliance. Personerna bakom Cubeecraft har skapat den här sköna figuren som du kan vika ihop själv. Lyfter valfritt skrivbord eller vad som. Bara att skriva ut, klippa och klistra. Lycka till! Nu väntar jag bara på samlingen som bör komma efter att sista numret släppts i januari innan filmen kommer i april. Seriepepp i kombination med hantverk 🙂

Kommentarer

  1. Jens says:

    Hmm, enligt amazon kommer samlingen den 15e december?

  2. Arvid says:

    Det var säkert tänkt att samlingen skulle släppas då vid något tillfälle. Den var tänkt att släppas i december förra året med enligt Amazon kan tilläggas, då när det fortfarande bara var tänkt att vara 6 nummer och det inte hade blivit allt för stora förseningar än. Hade själv hoppats fått läsa sista numret vid det här laget, men icke 🙁
    Så här i efterhand känns det lite som ett misstag att ha valt lösnummer för denna serie. Men bra är den! Blir en omläsning av hela verket sen i en sittning.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...