Nyheter och tips

Previewstips mars – Shuddertown

onsdag 13 januari, kl 21:00 av 3 kommentarer

shuddertown_cover_1PREVIEWSTIPS: Crime-serier verkar vara det nya svarta och här kommer en till. Shuddertown är en 4 nummer lång miniserie på Image skriven av Nick Spencer (Existence 2.0, Forgetless) och tecknad av Adam Geen. Serien beskrivs enligt katalogen så här:

”The dead are killing, and troubled homicide cop Isaac Hernandez is on a desperate search for answers. His investigation leads him deep into the corridors of the Shuddertown housing projects, and towards a truth too terrible to face. A story of guilt, redemption, and resurrection; perfect for fans of THE WIRE, MULHOLLAND DRIVE, and SE7EN.”

En förhandstitt som finns att se på Adam Geens blogg. Det ser ut att bli en mörk stiliserad noirhistoria.

Kommentarer

 1. Håkan / Wakuran says:

  Noir är det nya svarta!

  (Kunde inte låta bli…)

 2. Chris H. says:

  ”perfect for fans of THE WIRE, MULHOLLAND DRIVE, and SE7EN”.

  What!? Det var inte lite breda referenser…

 3. […] just nu som att det inte fanns någon morgondag. Förra månaden skrev jag om Images kommande Shuddertown. Denna månad är det dags för ytterligare en, även denna på Image. Turf är skriven av britten […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...