Nyheter och tips

S.W.O.R.D. läggs ned

måndag 18 januari, kl 19:21 av 6 kommentarer

Marvel-titeln S.W.O.R.D., författad av Kieron Gillen och tecknad av Steven Sanders, läggs ned efter nummer 5. Anledningen är för dåliga försäljningssiffror. Själv har jag inte läst S.W.O.R.D. än, men har tyckt att den verkar lovande. Blir till att köpa samlingen när den (förhoppningsvis) släpps senare i år. Läs Ferdinands recension av S.W.O.R.D. #1 här, och en längre artikel om nedläggningen på Comic Book Resources.

sword5

Kommentarer

 1. Ferdinand says:

  Mycket tråkigt, även om jag förstår att den kanske inte sålt så bra. Rätt snäv titel. Hoppas bara de låter Sanders få en annan serie att teckna. Han är king!

 2. Magnus says:

  Mkt tråkigt att en av Marvels bättre titlar läggs ned.

 3. Tomb says:

  Neeej! S.W.O.R.D är ju fantastisk.

 4. Thomas Fels says:

  Har inte läst den, men att lägga ned efter bara fem nummer känns som att serien inte fick nån chans.

 5. Ferdinand says:

  Artikeln på CBR ovan belyser just det problemet. Märkligt dock att en tidning med hög kreativ höjd och ett eget och originellt uttryck bara får 5 nummer på sig, medan skit som War Machine fick hela 12.

 6. […] för Jessica Drews egen tidning. Hennes period som agent för S.W.O.R.D. (en annan tidning som knappt fick en chans innan den lades ned) blev inte långvarig, kanske lite överraskande med tanke på att […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...