Nyheter och tips

Previewstips april – S.H.I.E.L.D. #1

tisdag 2 februari, kl 11:58 av 0 kommentarer

shield_1_coverPREVIEWSTIPS: S.H.I.E.L.D har funnits tusentals år och haft medlemmar som Leonardo Da Vinvi, Imhotep och Isaac Newton. De var de första som kämpade och försvarade jorden mot hot som Galactus, the Brood och the Celestials. I alla fall om man tror på beskrivningen av Jonathan Hickmans (Fantastic Four, Secret Warriors) och Dustin Weavers (X-men: Kingbreaker) nya ongoing-serie S.H.I.E.L.D. Det ska bli intressant att se vad det blir av det här. Med tanke på grundkonceptet känns det som att serien antingen kan bli helt geni eller rena floppen. I april får vi se. För den som vill veta mer om S.H.I.E.L.D. så finns en intervju från november med Hickman på comicbookresourses.com.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...