Film /Nyheter och tips

Fredagsnytt

fredag 30 april, kl 15:14 av 3 kommentarer
 • Fett! nr 1:  Comicbookmovies.com och andra seriesiter rapporterar att 2oth Century Fox har köpt rättigheterna till Ed Brubaker och Sean Phillips noir-superhjältevariant Incognito, som handlar om en superskurk som försöker återanpassa sig till ett vanligt liv som ”skyddat vittne” efter att han vittnat mot sin skurkboss…
 • Fett! nr 2: Comicbookresources.com presenterar trailern för nya Jonah Hex-filmen här. John Malkovich som skurk – ja! Megan Fox i den kvinnliga huvudrollen – åh nej! Serietrogen Hex-makeup på Josh Brolin – ja! Vilt skjutande åt alla håll och kanter – ja!
 • Ska ni fira valborg med att kolla in Iron Man 2 (premiär idag på flera ställen i Europa)? I så fall kanske ni vill ha lite tips från regissören Jon Favreu vilka sköna cameos och seriereferenser ni ska hålla utkik efter. Favreu berättar i en videointervju med MTV Splash Page här. OBS! Lätt spoilervarning!
 • Seriesajten Broken Frontier lanserar nu The Frontiersman, ”The world’s first mobile comics magazine”. Det är fråga om en serietidskrift (alltså en sån som handlar om serier) speciellt anpassad för din mobil. Den kommer finnas som en iPad-app och om man känner sig gammaldags kommer man också kunna ladda ned den som pdf-fil.

Kommentarer

 1. Johan says:

  Angående Jonah Hex så tyckte jag trailern såg riktigt bra ut, men jag känner mig lite tveksam till de övernaturliga inslagen.

 2. Henrik Ö says:

  Mm, det har tydligen varit världens ”näthat” kring Jonah Hex-trailern – hardcore-fansen gillar inte de retrofuturistiska vapnen och det övernaturliga.

  Jag menar – det är _klart_ den kommer vara dålig, eller? Frågan är bara om den kommer vara rolig och dålig, eller bara dålig. Trailern såg klart rolig-dålig ut.

 3. Håkan / Wakuran says:

  Jag tyckte iofs den där Will Smith-filmen ”Wild Wild West” var ganska underhållande, apropå steampunk-western. (Är den förresten baserad på någon serie, det kändes som det skulle kunna vara ett ”seriekoncept”?)

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...