Nyheter och tips

Shadowland

lördag 19 juni, kl 19:32 av 9 kommentarer

shadowland-splash

Det är sällan jag känner pepp inför ett Marvel-event. Om jag väl följer något så blir det i form av lån från min Marvel-supplier. Men Shadowland lockar. Samlingen av street-karaktärer lockar och efter att ha läst de två första delarna av Brubakers Daredevil har jag blivit något av ett DD-fan. Jag hoppas att Shadowland recenseras framöver av någon av mina Shazam-kollegor. Bilden ovan är dessutom både snygg och lockande och minskade inte peppet. Vad säger ni som har bättre koll på Marvel? Flipp eller flopp?

Kommentarer

 1. Henrik O says:

  Trikåer – they always get you in the end, Rikard… Skämt åsido, jag är lite småsugen på Shadowlands, tilltalad av street-fokuset (lite som ursprungsiden bakom Marvel Knights) och karaktärerna, tveksam till om Andy Diggle klarar av att hålla i ett stort Marvel-event. Ska definitivt kolla in öppningen, kvaliteten får avgöra om jag fortsätter.

 2. Henrik O says:

  Snabbt tillägg: Många intressanta författare på Shadowlands förutom Diggle dock: Dan Slott på Spider-Man, Zeb Wells på Elektra, och inte minst indie-geniet John Layman (Chew) på Bullseye-specialen. Så visst, jag hänger på.

 3. Dennis says:

  Riktigt intressant, och definitivt något som jag tänker följa.
  Någon som vet när första numret kommer ut?

 4. Jonas says:

  Shadowland #1 släpps i juli. En lista över alla titlar som kommer att ingå i Shadowland finns på Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Shadowland_(comics)

 5. Tengil says:

  Det känns lite halvskumt med Daredevil som ledare för the Hand. Det är lite som Fantomen som Singhpiratkapten… Har vi förutom det inte nyss läst om ninjehjärntvätt?

 6. Sandra says:

  Jag tycker att nya DD har fungerat asbra hittills. Jag gillade när han blev Kingpin, när han tog över Hells Kitchen och det här är det bästa hittills.

  Minns du då inte att Fantomen tog över en piratliga och gjorde om den till Djungelpatrullen?

 7. Tengil says:

  Nja… hade inte koll på det om jag skall vara riktigt ärlig. Men the Hand !? …. (om det nu är the Hand)… det känns lite väl out of character för den genomgode men ibland missförstådde Matt Murdock. Fula mössor har de också.

 8. Tengil says:

  ”Thematically, ”Shadowland” is about the battle for Matt Murdock’s soul.”

  Ok, efter att jag läst på lite förstår jag att det är samma Daredevil som alltid. Street temat verkar lovande. Jag hoppas verkligendet blir bra för de har fortfarande riktigt vidriga mössor.

 9. Anders Lundgren says:

  Aloha,

  efter att ha känt mig försiktigt intresserad av Shadowland tidigare blev jag efter att ha kollat in den här jobbigt musiksatta videon plötsligt rätt skeptisk:

  http://www.comicbookresources.com/?page=video&show_id=370216

  Hur blev förresten The Punisher (the hero formerly known as FrankenCastle) hel och fin igen? Var allt bara en ond dröm?

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...