Nyheter och tips

Previewstips oktober – Tredje Captain America Omnibusen

fredag 30 juli, kl 23:41 av 0 kommentarer

captain-america-lives-omnibus-hc_400x620_1PREVIEWS #263: Fick en rykande färsk Previews #263 idag. Alla som gillar Ed Brubakers Captain America i fläskig samlad form har anledning att fira denna månad. Nu är det nämligen dags att beställa den tredje omnibusen i serien. Den 456 sidor långa samlingen i oversize-format går under namnet Captain America Lives! Omnibus HC och släpps den 5 januari nästa år. Omnibusen kommer att samla serierna Captain America #43-50, #600-601, Captain America: Reborn #1-5 och Reborn Digital Prologue. Väntan kan tyckas lång men jag lovar er – den kommer att vara värd det. Så spara lite av julklappspengarna till januari och köp den här fetingen till er själva som försenad julklapp.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...