Nyheter och tips

Hösten med Egmont Kärnan

lördag 2 oktober, kl 09:02 av 0 kommentarer

spirou51Egmont Kärnan har i vanlig ordning en hel Disney-serier på g under september till december. Utgivningen av Kalle Anka & Co- Den kompletta årgången fortsätter med del 5-6 1965 och del 1 1966. Det blir fyra nummer av Kalle Ankas Pocket i höst nr 380-383, varav nr 382 är ett dubbelnummer. Dessutom blir det Kalle Ankas Pocket- Favorit i repris nr 10-11 samt Kalle Ankas Pocket Tema 5-7/10. Frossandet i Carl Barks fortsätter med Carl Barks Extra- Storyboards och Carl Barks Extra- Måleri och grafik. Utöver Kalle Anka & Co fortsätter utgivningen av Fantomen- den inbundna årgången 1958 del 2-3. 91:an årgång 1966 del 1-2, det blir även 91:ans bilsalong. Knasen Pocket nr 11-12. Bamse blir det också i form av Bamse biblioteket nr 38 och Bamse och Nina Kanin på äventyr.

Det blir en hel del svenskt i form av Herman Hedning: Samlade serier 2001-2002 av Jonas Darnell, Samir 2 av Max Gustafson och Medelålders Plus Bok 2 av Sven-Bertil Bärnarp. Dessutom blir det Elvis- Tillsammans sedan 2000 och Elvis- En liten stund om vänskap. Av Lars Mortimer blir det Hälge Presentbok 15 och Hälge Album 19.

I mangaväg blir det Mästerdetektiven Conan del 62-63 och Nana 10. Spirou 50 får troligtvis titeln Zarkonerna anfaller, Champignac är tydligen fullt av monster och andra väsen. Fabian Vehlmann och Yoann står för manus respektive teckningar. Kan nog bli bra, Vehlmann är skicklig. Det blir dessutom Den unge Spirou 15. Det blir två alster av Rick Kirkman; Baby Blues- Mammas bok och Baby Blues- Pappas bok. Egmont ger även ut ett album med titeln Svenska MAD 50 år.

Avslutningsvis blir det julalbum med Bamse, Min Häst, Ernie, Vi å pappa, 47:an Löken samt Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul 16.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...