Nyheter och tips

B.P.R.D. samlas i inbundna utgåvor

torsdag 7 oktober, kl 21:58 av 1 kommentar

bprdplagueoffrogshcDark Horse började för ett par år sedan att samla Hellboy i snygga inbundna och prisvärda utgåvor. Nu är det äntligen dags för B.P.R.D att få samma behandling. Jag har väntat på det länge, så länge att jag inte trodde det skulle bli något av med det. Jag har köpt de två första tradesen men hakar definitivt på de inbundna samlingarna istället. Hela Plague of Frogs kommer att samlas vilket innebär från Hollow Earth till King of Fear. Den första volymen är på 408 sidor och innehåller de tre första tradesen Hollow Earth, The Soul of Venice och Plague of Frogs. Samlingen släpps i februari 2011.

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    Äntligen, som man säger i Nobelsammanhang! Välkommet främst av den anledningen att det kanadensiska tryckeri Dark Horse använder sig av har en usel limning på i princip allt de gör. De exemplar jag köpt in till Serieteket är ständiga sorgebarn och måste limmas och lagas så fort en låntagare så mycket som tittat på böckerna. Hoppas de här utgåvorna blir bättre. Den personliga samlingen får i och med detta ett bredare B.P.R.D. utbud då jag givetvis måste köpa allt en gång till, hehehe.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...