Teckna serier

The Kubert School: Year Two

torsdag 28 oktober, kl 05:05 av 6 kommentarer

Hej, Det var ett tag sen nu. Ber om ursäkt för det. Tid är dock en lyx jag inte har. Har man den så går den mest åt att sova. Vilket har blivit den enda aktivitet förutom tecknande jag gör nu för dagarna. Det har varit skönt med sommarlov men det var inte mycket lov. Fortfarande mycket resande runt och jobb.

Jag har nu börjat mitt 2:aår i The Kubert School. Kommer ni ihåg hur mycket jag klagade förra året att det var så mycket att göra med mera? Det var i retrospekt inte så farligt. Vi hade 10 lektioner med ca. 9 läxor (ca. 9 sidor) med seriesidor eller omslag eller diverse illustrationer. Det var jobbigt, men saken är den att detta år ger en del lärare oss 2 sidor med 1 veckas deadline så vi har ungefär dubbelt så mycket att göra. Jag har hört att det kommer lugna ner sig snart men inte förrän efter Thanksgiving helgen.

Nog med gnäll nu. Vi har mycket roligare arbeten och manus att jobba ifrån detta året också. Detta ger mer inspiration och alla har blivit bättre så pressen är på att lyckas. Plus att DC delar ut ett stipendie i slutet av året på 5000 dollar som hade varit rätt skönt att få.

Jag var förresten och besökte New York Comic Con för några veckor sen. Min första seriemässa. Kul. Fick chansen att jaga editors och skaffa lite connections. Pratade med Dark Horse och Atlas. Missade DC:s talangjakt, men efter att ha lämnat in mina grejer hos Marvel fick jag visat intresse och fick en tid att prata med dem. Det var riktigt trevligt och de verkade uppskatta mina grejer, men gav mig också mycket konstruktiv kritik. Fick också köpt mycket grymma böcker och en massa gratis grejer av bland annat 2000 AD/Rebellion. Grym upplevelse. Inte många Storm Troopers dock vilket var en besvikelse. Men att se 4 livslevande Predators gå runt var bra kompensation. Synd att den filmen sög.

Nu till att visa lite arbeten jag gjort det senaste.

Kommentarer

 1. Thomas Fels says:

  Kul att det går bra! För man kan verkligen se att du har utvecklats ordentligt! Nästan allt ser jättebra ut och resten ser bra ut! Fortsätt så, så har du jobb snart.

 2. Henke says:

  Trevlig läsning, som vanligt. Teckningarna är riktigt snygga och jag blev särskilt imponerad av den med Batman och Superman. Riktigt fint!

 3. Henrik J says:

  Tack sa mycket! Har precis gjort klart en varningsposter om att man inte ska halla smallare i handen efter man tant dem.

  Maste tillagga att Superman/Batman bilden ar gjord av Shane Davis och tuschad av Matt Banning, jag har bara farglagt den pa datorn. Sa att jag inte aker pa skit. Shane Davis har for ovrigt gatt alla 3 ar pa The Kubert School tidigare. Gillar ni hans grejer borde ni nog checka in den Graphic Novel som kom ut igar, Superman: Earth One. Skriven av J Michael Straczynski, som brukar vara en riktigt bra manusforfattare.

 4. Jonas says:

  Alltid riktigt kul att läsa och se hur det rullar på i The Kubert School! En fråga: Är bilden med Batman och Superman en färgläggningsuppgift? Snyggt ljus är det hur som helst.

  Edit: Du hann svara innan jag skrev klart frågan 🙂

 5. Henrik J says:

  Haha… lite kul fakta ar att datalararen gick i samma klass som Shane Davis och ar ratt tight med honom sa vi har ett ton med lineart han har gjort som vi brukar ha att farglagga. Gabe Bridwell heter lararen. Han ar nu nere i Florida och hanger med Paul Pope ett par veckor.

 6. Jimmy Wallin says:

  Du har verkligen tagit ett par stora steg i din utveckling. Jag gillar speciellt sidan med Captain America och Taskmaster, tuschningen är läcker.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...