Nyheter och tips /Spel

[Batmania] Batman: Arkham City Teaser

tisdag 30 november, kl 12:27 av 2 kommentarer

batman_arkham_city_screens18Att Batman: Arkham Asylum är den bästa tolkningen av Batman i spelform, och tillika ett av de roligaste spelen som kom 2009, har knappast undgått någon som är intresserad av vare sig serier eller spel. Själv tillbringade jag mellandagarna på Arkham Asylum förra året. Det var en rejäl utmaning att lösa alla gåtor, hitta alla referenser till platsens historia och skurkar Batman slagits mot. Rocksteady Games hade gjort hemläxan. Även jag som varit Batdiggare sedan slutet på 70-talet fick stifta bekantskap med nya figurer. Så givetvis är förväntningarna höga på uppföljaren som kommer nästa höst. Kolla in teasern på den än så länge sparsmakade hemsidan och kommentera!

Kommentarer

  1. Jonas says:

    Pepp! B:AA var som du säger en riktig höjdare.

  2. Jens says:

    Älskade Arkham Asylum, men är helt otroligt opeppad på uppföljaren :/

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...