Teckna serier

The Kubert School stipendie vinnare 2011!

söndag 15 maj, kl 04:16 av 18 kommentarer

Jag tänkte att jag borde ge er en liten uppdatering om det senaste nyheterna ifrån the Kubert School. Det har nämligen varit utdelning av stipendier i skolan. Det här året gavs det ut sammanlagt 10 olika stipendier till olika elever. 4 till de som ska börja sitt andra år och 6 till oss som ska börja sitt tredje och sista år efter sommaren. pengarna som gavs var från 500 till så mycket som 5000 dollar. Skolan samlades och utdelningen och vinnarna presenterades av Joe Kubert själv.

Så vinnarna av första års eleverna var: Carly Frank, Kristoffer Sorensen, Fred Lupus och Max Fuchs (Dem finns att hitta på Deviantart.com)

Till oss som snart avslutar vårt andra år var vinnarna: Brigid Allanson, Angie Fernot, Mike Morrocco, Wesley St. Claire och Nathan Chaffin. Några av dessa stipendier var the Dave Monahan Memorial Scholarship, Dave Cockrum Memorial Scholarship (Nathans) och Al Williamson Memorial Scholarship (Wesleys).

Det största stipendiet på 5000 dollar som delades ut och är the DC Comics Scholarship, som DC Entertainment själva väljer ut, gavs till… drumroll… MIG!

Det är rätt svårt att förklara hur extremt glad och tacksam jag är över äran att ha fått ta emot detta. Fredag den 13:e Maj 2011 var en bra dag. En riktigt bra dag. Att ringa hem till flickvän och familj för att berätta nyheten var bäst.

Har 2 läxor kvar att göra klart nu. Sedan på Torsdag startar sommarlovet och jag kan förhoppningsvis andas ut lite, gå till Big Apple Con och leta editors nästa helg och sedan åka hem till Sverige i Juni och forsätta tecknandet på hemmaplan fram till September. Sedan kommer det tredje och sista året. Det är då det gäller.

Så stort tack till alla er som visat support! Det uppskattas verkligen.

Kommentarer

 1. Thomas Fels says:

  Grattis till stipendiet och till ännu ett lyckat år på skolan! Extra kul att det är DC som uppmärksammat dig! Kul också att se dina sidor. De ser i stort sett helt proffsiga ut! Kanske något otydliga på vissa ställen även om det säkert har en del med vädret att göra på bilderna. Heja!

 2. Jonas says:

  AWESOME!

 3. Henrik Ö says:

  Superjättemegagrattis!

  hälsar
  Henrik Ö

 4. Stort grattis! Dags för lite svenskar i superhjältetidningarna. Extra kul att det är DC och inte Marvel 😉

 5. Lars Krantz says:

  Grattis! Fasen vad roligt!

 6. Johannes says:

  Grattis!

  Dags att börja öva på att rita Batman snart då 😉

 7. Johannes says:

  Ok, det där ovanstående var ingen pik. Jag skrev det innan jag tittade på bilderna. Du behöver inte öva på Batman -Det ser jag…

 8. Rikard says:

  Jättemycket grattis!

 9. Anton says:

  Grattis!

 10. Arvid says:

  Grattis! 🙂

 11. Arvid says:

  Glömde…
  Riktigt snygga sidor!

 12. thimmi says:

  Fy farao vad skoj! Stora gratulationer!

 13. Lennart o Anita says:

  Hej !

  Kanon, jättegrattis, kul att hårt arbete lönar sig.
  Vi ser fram emot att träffa dig.

 14. Henrik says:

  Tack allihopa! Som sagt det uppskattas verkligen jättemycket.

 15. Jonas says:

  Oj så kul!!! Grattis!!

 16. spacemonkey says:

  Fan vad kul! Jättegrattis.

 17. Henke says:

  Stort grattis! Rådiggar Batmansidan 😀

 18. […] tagit examen märks Shazams egen Henrik Jonsson som gett oss rapporter från utbildningen, senast här. Apropå det arv han lämnar efter sig så bör vi förstås också nämna sönerna Adam och Andy, […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...