Film /Nyheter och tips

Batman: Year One-trailer

torsdag 7 juli, kl 17:34 av 1 kommentar

Om ni som jag börjat kolla ikapp på lite animerade superhjältefilmer (jag kan t ex rekommendera den animerade versionen av Grant Morrisons All-Star Superman) kanske det kan vara av intresse att trailern för kommande Batman: Year One-filmatiseringen just har släppts (video via Spinoff Online):

Bra röstskådisar har man ju i alla fall fått ihop: Bryan Cranston från Breaking Bad som James Gordon (I Breaking Bad ser han ju t o m ut som James Gordon…), Eliza Dushku som Selina Kyle, Katee Sackhoff som Sarah Essen… Vad tror ni, kära Shazam-läsare?

Kommentarer

  1. Gustav says:

    Ser väldigt beige ut bara av trailern att döma, fast svårt att bedöma – de här bilderna kunde ju kommit från i stort sett vilken Batmanfilm som helst. Men följer de bara originalet ska det väl inte kunna bli helt fel…

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...