Film /Nyheter och tips

Första trailern för Amazing Spider-Man

onsdag 20 juli, kl 21:29 av 10 kommentarer

Mycket filmnyheter nu för tiden, sannolikt för att merparten av oss är i full gång med semesterplaner och liknande. Själv så pausar jag Shazam:andet från och med imorgon då jag lämnar Stockholm till förmån för Prag, men innan dess, vad tycker ni om rebooten av Spider-Man? Bu eller bä? För min del så ser jag inget negativt med att starta om Spider-Man-filmerna som Amazing Spider-Man, och det jag ser i trailern ser bra ut. Filmen har premiär den 3 juli 2012.

Kommentarer

  1. obin_gam says:

    dryg trailer. men mirrors edge-scenerna var grymt!

  2. monkeytarget says:

    Var hittar du informationen om 7 juli? Enligt officiella hemsidan är det 3 juli.

  3. Christine says:

    Den där ser ju hur cool ut som helst! Jag vet inte om jag tyckte att Spider-Man-filmerna behövde en reboot men efter att ha sett den här trailern får man en känsla av att de strävar efter en helt annan stämning än i den tidigare trilogin. Försöken att göra filmer av superhjältarna blir alltmer seriösa (i dubbel bemärkelse) vilket jag tror att hela genren i slutändan vinner på.

  4. Jonas says:

    @monkeytarget Halkade fel på tangentbordet bara. 3 juli stämmer.

  5. Tord says:

    Point of view bilderna var som en kniv i ögat och själen. På ett dåligt sätt. Kändes som en gubbe som sett sin grabb spela Mirrors Edge…

  6. monkeytarget says:

    @Jonas, Rackarns då! Jag som hoppades att du hade rätt om 7 juli. Det är nämligen min födelsedag och även samma dag som Spider-Man 2 hade premiär.

  7. Erik Malm says:

    WOHO!
    Jag diggart! 🙂
    Att gå tillbaka till en mer avskalad dräkt ser int dumt ut! Liknar lite Marko Djurdjevic.

  8. Jimmy Wallin says:

    Nja, jag är väldigt tveksam. Garfield känns inte alls som den Peter Parker jag följt de senaste 25 åren.

  9. Arsenik says:

    @Christine

    Håller helt med. För övrigt en jävligt bra DD-sida du har. Min bästa superhjälte. Jag stör mig lite på när de håller på och kukar till det med miljoner nya karaktärer hela tiden i Marvelvärlden. Därför föredrar jag killar som spindeln och DD.

  10. Christine says:

    @Arsenik: Tack! Ja, DD är fantastisk i sin relativa enkelhet. Som det ser ut just nu är framtiden ljus för ett par år framöver åtminstone, Waid/Rivera/Martin gjorde ett fantastiskt jobb. 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...